Nem tagadják a nyitást Tiborczék: Megmagyarázták, miért üzemel a járvány alatt is a turai luxushotel

Már az újranyitásra készülnek.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő feljelentést tett a rendőrségnél, miután több értesítést is kapott arról, hogy Tiborcz István turai kastélyszállója a járvány alatt is üzemel a hétvégéken. A képviselő képeket is posztolt arról, hogy — mint írta — leginkább hétvégente van tele luxusautókkal a szálloda parkolója.

Hadházy hétfő reggeli feljelentését és az erről szóló Facebook-bejegyzése után nem sokkal ezelőtt rövid közlemény jelent meg a Tiborcz-féle BDPST Group honlapján, amelyben tulajdonképpen megerősítették azt, hogy a szálloda jelenleg is üzemel.

Azt írják:

„Megkezdte a felkészülést az újranyitásra a BDPST Group. A cégcsoport portfóliójában jelenleg három szálloda található, a BOTANIQ Turai Kastély, a tarcali Andrássy Rezidencia, valamint a belvárosi Hotel Alice.

Az újranyitás jegyében mindhárom szállodánál elindult a létesítmények felkészítése, valamint a munkaerő tréningezése. Jelenleg, maradéktalanul betartva valamennyi érvényes járványügyi jogszabályi előírást, mindhárom hotel csak és kizárólag üzleti céllal érkező vendégeket fogad. Az üzleti célról, a jogszabályi előírásoknak megfelelően, minden vendég maga tesz nyilatkozatot.

A BDPST Group számára, turisztikai portfóliója vonatkozásában, kiemelt prioritás volt mindvégig a pandémiás időszak során, hogy egyetlen munkavállalóját se bocsátsa el. Ennek maradéktalanul eleget is tett a cégcsoport, valamennyi munkavállalóját megtartotta, és biztosította számukra a további munka feltételeit”.

Mindeközben Hadházy Ákos is új fejleményekkel jelentkezett az ügy kapcsán a Facebook-oldalán, ahol arról ír, hogy

„találtam egy orosz nyelvű gasztroblogot, amelyik pont a Botaniq Hotel képével magyarázza az olvasóknak, hova érdemes menni, és hogy csak nyilatkozni kell az üzleti célról, mást nem kérnek”.

Meglepetésemre nem hazudozott le azonnal az egész propagandamédia a ma reggeli, Tiborcz járvány alatt is működő…

Posted by Hadházy Ákos on Monday, 12 April 2021

Valódi Hírek