Mi történt? Már nyíltan dicséri a Fidesz-propaganda a Kétfarkú Kutya Pártot

Ilyet eddig nem láttunk, az ellenzékieket csak gyalázni szokták ott.

Szokatlanul támogatú hangvételű cikk jelent meg a Magyar Kétfarkú Kutya Pártról a Fidesz hivatalos pártújságjában, a Magyar Nemzetben.

A kormánypropaganda zászlóshajója azért dicséri a viccpártot, mert a kétfarkúak felkapáltak egy virágágyást a XII. kerületben, ahová Karácsony Gergelyt pocskondiázó táblák is kikerültek.

fotó: Magyar Nemzet

A fideszes lap azt írja:

„Úgy tűnik, hogy a viccpártként számon tartott kutyapártnak sem tetszik, hogy Karácsony Gergely főpolgármester látványosan elhanyagolja a jobboldali vezetésű kerületeket.

Legutóbb a kritikus állapotban lévő Béla király út elhalasztott felújítása miatt emeltek szót, látványos akcióval álltak elő, mellyel arra is rámutattak: a főpolgármester politikai alapon dönti el, melyik kerületben hajt végre felújításokat.”

Mint ismert: a Kétfarkú Kutya Párt nem vesz részt az ellenzéki összefogásban, nem méretik meg magukat az előválasztáson, viszont a 2022-es választásokon külön jelölteket állítanak az egyéni választókörzetekben, ami az ellenzéki szavazatok felmorzsolása révén könnyen vezethet a fideszes jelölt győzelméhez úgy is, hogy a kormányváltást akaró szavazók összeadva többségben lettek volna.

A Magyar Nemzet kétfarkúakat támogat cikkét >>ITT<< találod.

Valódi Hírek