Óriási blama: Hisztérikus rohamot kapott a KDNP, mert „b*zilobbinak” nézett egy ősi keresztény jelképet

Ezt alaposan benézték.

Genderlobbinak nézett a KDNP egy bibliai szimbólumot egy plakáton, és fröcsögő közleményben követelte a ferencvárosi önkormányzatot, hogy távolítsák azt el.

A plakátot Dombóvári Ágnes készítette, és az Újrafogalmazva címet viseli, még 2017-ben a Reformáció emlékévében készítette a Magyar Plakát Társaság az azonos címmel megrendezett kiállítására.

Erről a plakátról van szó:

A KDNP, Boldog István fideszes képviselő (aki ellen jelenleg is folyik az eljárás többek közt vesztegetés miatt), és a szélsőjobbos Légió Hungária nagycsütörtökön akadt ki a plakáton, egyben totális bibliai műveletlenségükről is tanúbizonyságot téve.

Közleményében a KDNP, jelesül Vejkey Imre képviselő azt írta: az önkormányzat

„tüntesse el ezt a gyalázatot a közterületről, és felszólítjuk az agresszorokat, hogy fejezzék be a szellemi és a tettleges keresztényüldözést!”

„Nem jópofa vicc, hanem a sötét oldal újabb, agresszív támadása a megfeszített Krisztus gender logóval való gyalázása, éppen Nagycsütörtökön. Ezt minden keresztény ember nevében visszautasítjuk! (…) Nem tűrhetjük némán, hogy ránk gyújtják templomainkat, tönkreteszik harangjainkat és szent ünnepeinkre fókuszálva gyalázzák Istent és gyalázzák keresztény közösségünket”

— fogalmazott.

Perintfalvi Rita katolikus teológus (akit a jobboldalról rendszeres és durva támadások érnek amiatt, hogy hamarosan megjelenik feltáró igényű könyve az egyházon belüli sze×uális visszaélésekről) nagypénteken egy Facebook-posztban tette helyre a háborgó mélykeresztényeket.

Aki ugyanis kicsit is járatos a Bibliában, az tudja, hogy a szivárvány a keresztény szimbolikában annak a jelképe, hogy Isten összekapcsolta magát az emberrel, sőt, minden teremtményével.

Perintfalvi azt írja a posztban:

„Na, kérem szépen, hova tetszettek járni az urak a Bibliaóra meg a hittan helyett? Semjén Zsolt teológus doktor (aprócska plágiummal) igazán tarthatna némi hittanos korrepetálást a tisztelt párttagoknak, meg a nagyobbik kormányzó pártnak, és ha már ilyen szépen összegyűlnek, akkor hívják meg a szélsőjobbot is! Úgyis összenő, ami összetartozik.”

Majd egy kis sorvezetőt ad Semjén Zsoltnak az órájához:

„Ma a keresztények Nagypénteket ünneplik, ami megemlékezés Jézus megváltó halálára. Amikor Jézus meghal az emberekért a kereszten, akkor lép életbe az Új Szövetség. Ami nem a felülírása, hanem kiteljesedése a korábban Isten által az emberiséggel kötött szövetségeknek.

A Biblia 4 nagyon fontos szövetségkötésről tanúskodik: Isten és Ádám között köttetik az első, majd Isten és Ábrahám között, aztán jön Isten és Noé és végül a kereszten Jézus által az Új Szövetség.

A szépséges plakáton Jézus megnyílt oldalából indul ki a szivárvány.

Nem, nem a gender meg b*-lobbi jelképe, hanem Isten és Noé közötti szövetség szimbóluma.

Azt jelképezi, hogy Isten ígéretet tett arra, hogy soha többet nem pusztítja el a bűnbe esett emberiséget özönvíz által. Vagyis ez a legszebb béke szimbólum is egyben.

Miután a bibliai alapokat pótolták a nagyhangú, de annál kevésbé tájékozott kereszténydemokarata politikusok, javaslom nekik, hogy még kicsit nézegessék a tavaszi égboltot, hátha ott is felbukkan egy szivárvány!

Ha így lenne, akkor kövessék az útját, mert annak a végében talán meglelik a koboldot, és ha szerencséjük van a végén még aranyra is lelnek, ugyanis ott lesz elásva! (Ja, és ez a történetet ne a Bibliában keressék!)”

(kiemelt kép: Semjén Zsolt/Facebook)

 

Valódi Hírek