Nem az Orbán-kormány, hanem az emberek a felelősek a halálozási statisztikáért a volt náci pártelnök szerint

A kormány elhibázott járványkezelését mentegette Vona Gábor.

A 9-10 évvel ezelőtt még teli pofával zsidózó, cigányozó, a melegek és az Európai Unió ellen uszító Vona Gábor volt az ATV Öt című, ellenzék-ellenes műsorának vendége pénteken este.

Az Orbán Viktorral közös „polgári körből” származó politikus a világrekord magyar halálozási számokra (mint ismert: az elmúlt napokban átlagosan 5 percenként fulladt meg egy magyar covidban) reagálva úgy fogalmazott:

„Ki a felelős, a kormány vagy az ellenzék? Én mind a kettőt megvédeném! Szerintem a magyar társadalom a felelős. Az, hogy a halálozási statisztikák így alakultak, mint ahogy, az szerintem bele volt kódolva a magyar társadalomba, és ezen nem kell meglepődnünk.

A legelhízottabb társadalmak közé tartozunk, a világ elsői közé tartozunk alkoholizmusban, nikotinfüggésben, depresszióban, kedélybetegségben, egészségtelen táplálkozásban. Csak idő kérdése volt, hogy ez az egész bekövetkezzék”

– szidta az embereket és mentegette a kormány katasztrofális járványkezelését az egykori náci pártelnökből celeb-megmondóemberré avanzsált Vona Gábor.

Az alábbi videóban 7:46-tól hallgató az okfejtés:

.

Valódi Hírek