Bayer Zsolt műsorában uszított az ellenzék ellen Kásler: „Több százzal nőtt volna a halálok száma, ha rájuk hallgatunk”

Elképesztő.

Minden negatív körülményt figyelembe véve várhatóan május végén, június elején Magyarország Európában elsőként oldhatja fel a korlátozó szabályokat – mondta Kásler Miklós a Hír TV-ben, derül ki egy vasárnap este adásba kerülő műsor előzeteséből.

Az emberi erőforrások minisztere azt hazudta, hogy a kormány időben, az elsők között kezdte meg a járvány elleni védekezést, és több százzal több nőtt volna a halálesetek száma, ha az ellenzékre hallgatnak.

„Ezeknek a haláloknak a felelőssége azoké, akik a bizonytalanságot viszik” – fogalmazott Kásler, aki szerint mindegy, hogy egy oltás honnan származik.

„Abból kiindulni, hogy olyan vakcinát adnak oroszok millióinak és kínaiak tízmillióinak, ami nem megfelelő, tehát kvázi a kínaiak irtják a kínaiakat, az oroszok az oroszokat, teljes badarság” – mondta Kásler.

Mint ismert: a kormány katasztrofális járványkezelésének köszönhetően Magyarország az egész világon dobogós helyen van a lakosságarányos covid-halálozások számában: jelenleg hazánkban 10-12-szer magasabb a lakosságarányos covid-halálozások száma, mint Németországban.

Videó:

.

Valódi Hírek