Müller Cecília újabb kínos bakit vétett az Operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján (+videó)

Véletlenül mindenkit felszólított arra, hogy fertőződjön meg és kerüljön kórházba.

Beszámoltunk róla, hogy az Operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján Müller Cecília bejelentette, döntöttek arról, hogy megkezdik az “egyes kritikus infrastruktúrákba tartozó szolgáltatóknál és vállalatoknál” dolgozó emberek oltását is.

Így a héten oltani kezdik a BKK, a MÁV, a Paksi Atomerőmű és a Magyar Villamosipari Vállalat dolgozóit is, mivel ezeknél a vállalatoknál olyan tevékenység zajlik, ami nélkülözhetetlen a magyar lakosság számára, így ők élveznek elsőbbséget.

Az országos tisztifőorvos azonban feltehetően nem a BKK, irodákban dolgozó, ezáltal a járványnak némileg kevésbé kitett alkalmazottjaira, hanem a BKV dolgozóira, így a metró, busz és villamos vezetőkre, irányítókra és karbantartókra gondolt a bejelentése során.

A tisztifőorvos ezután elmondta, az elmúlt egy hétben közel ezer fővel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon, ezért mindenkit felszólított arra, hogy amennyiben teheti, vigyázzon magára és ne fertőződjön meg a koronavírussal, ezzel is tehermentesítve a kapacitása határain lévő egészségügyet.

Azaz csak szerette volna, Müller Cecília ugyanis véletlenül úgy fogalmazott:

„Arra kérem önöket, hogy mindent tegyenek meg annak érdekében, hogy megfertőződjenek és kórházi kezelésre szoruljanak, mert a kórházi ellátórendszer rendkívüli mértékű terhelésnek van kitéve”.

(Népszava nyomán)

Valódi Hírek