Feljelentést tett Tarlós metrómutyija miatt az új főpolgármester-helyettes (+videó)

Itt az ideje, hogy fény derüljön az elhibázott döntésekre – mondta a főpolgármester-helyettes.

Gy. Németh Erzsébet humán területekért felelős főpolgármester-helyettes szerdán Facebook-videóban jelentette be, feljelentést tesz, hogy bebizonyosodjon:

„elhibázott döntés volt, hogy a Tarlós István vezette korábbi városvezetés új metrókocsik helyett a régieket újította fel a hármas metró vonalán”.

A főpolgármester-helyettes a videóban arról beszélt, Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármesterrel és a többi képviselőtársával, így Horváth Csabával és V. Naszályi Mártával már az előző, ellenzéki ciklusukban is kifogásolták azt, hogy az akkori városvezetés új metrókocsik helyett a régi metrókocsikat újította fel a hármas metró vonalán.

„Tarlós István meghajolva Orbán Viktor akarata előtt azt fogadtatta el a fideszes többséggel, hogy a régi szerelvényeket újítsák fel az orosz metrógyártók”

– mondta Gy. Németh, aki a BKV felügyelőbizottsága által megrendelt és elkészíttetett, független szakértőkből álló testület vizsgálati jelentése alapján tesz feljelentést a Budapesti Rendőrfőkapitányságon.

„Itt az ideje, hogy a budapestiek megtudják, jó döntést hozott-e Tarlós István és az akkori fideszes városvezetés” – tette hozzá a főpolgármester-helyettes.

Valódi Hírek