Bede Zsolt a vádemelésről: Már akasztanának engem ezek az idióta állatok!

Nem tudta magában elnyomni a kultúrlényt.

A Nyugati Fény is beszámolt arról, hogy garázdaság miatt emelt vádat a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség Bede Zsolttal szemben, amiért tavaly áprilisban zaklatta a Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtő aktivistáit a Nyugati Pályaudvarnál, később pedig belekötött egy újságíróba is.

Most rövid interjúban fejtette ki saját lapjának, hogy a vádemelés tulajdonképpen „komcsi kettős mérce”, erre többek közt Jakab Péter krumplis akcióját tudta felhozni példának (aki egyébként ezért 4,4 millió forintos bírságot kapott, és Bedére is pénzbírságot kért az ügyészség — a szerk.).

Elsírta továbbá azt is, hogy őt egy ellenzéki tüntetésen állítólag leköpték, hátulról leütötték, és összetörték a telefonját.

„Persze nekem ilyenkor nyugodtnak kell lennem, vissza kell fognom magam, mert csak nekem lenne bajom, ha erőszakoskodnék.”

— mondta. (Ennek kapcsán ne feledjük azt az emlékezetes eseményt, amikor Bede ráfeküdt Hadházy Ákos egy helyben álló autójára a dudálós tüntetésen, azt üvöltve, hogy őt Hadházy elütötte — a szerk.)

Szerinte nem ő lökte meg az inkriminált tüntetésen Hont Andrást, akit ő amúgy barátilag csak Bandikaként emleget.

„Ő csak nyugdíjas tüntetőkkel keménykedett, kiabált. Én pont ezért léptem oda, le akartam hűteni, elvettem a szemüvegét, elsírta magát, megvédtem az öregeket, aztán észrevette, hogy nem a Facebookon van. Ennyi volt a történet.”

— fogalmazott Bede.

„Nincsen erőszak, nagyon szeretnék ők ezt, de nem tehetem. Volt a Tordaival a kis randim, kérdezte, hogy miért remegek. Elmondtam neki, hogy nagyon szívesen kiütném, de nem tehetem. Azért komoly hidegvér kell ezekhez, amikor ott vannak szemben veled. Ezek állandóan sajnáltatják magukat. Ott van még a plakátos ügyem is, kitéptem a kiscsaj kezéből a plakátot, az meg majdnem meghalt. Viccesek ezek, tényleg!”

— vonta le a az ügy konzekvenciáit.

(kiemelt kép: 444.hu)

 

Valódi Hírek