Blikk: Eljegyezték Várkonyi Andreát, a több tízmillió forintot érő drágaköves jegygyűrűje buktatta le

Szenzációs örömhír.

„Micsoda szenzációs örömhír! Eljegyezték Várkonyi Andreát” – közölte csütörtök reggel a Blikk.

A lap mindezt arra hivatkozva írja, hogy

a tévés műsorvezető kedden a TV2 Mokka című műsorában egy hatalmas drágakövet viselt a gyűrűsujján.

Mint írják, a decemberi tévés szereplésekor Várkonyi ujján még nem volt ott az ékszer:

Fotó: Blikk

Ehhez képest kedden már egy olyan óriási drágakővel ékesített gyűrűvel jelent meg a műsorban, amit nehéz lett volna nem észrevenni, még az egyébként kevésbé szemfüles nézőknek is. Íme:

Fotó: Blikk

A Blikk úgy tudja, Várkonyi Andrea kezét nemrég „egy üzletember” kérte meg, és a tévés műsorvezető igent is mondott a „romantikus lánykérésre”.

Mint írják: a műsorban jól látszott, hogy a tévés „bomba formában van, sugárzott a boldogságtól és teljesen kivirult, le sem tagadhatná, hogy élete egyik legfelhőtlenebb időszakát éli”.

A lap a „mesés eljegyzési ajándékkal”, a „hollywoodi romantikus filmbe illő ékességgel” kapcsolatosan megkeresett egy ékszerészt is, aki elmondta, ha csepp alakú kő és a körülötte lévő kisebb kövek mind igazi gyémántok,

„úgy akár 20 millió forintot is érhet a gyűrű”.

„Míg ha nem egy drágakő díszeleg a középen, az apró gyémántok miatt akkor is milliós összeget kérhettek el érte a készítők”.

A Blikk emellett arról is ír, hogy az utóbbi időben az a hír is felröppent Várkonyi Andreával kapcsolatban, hogy gyermeket vár, ezt azonban a műsorvezető közösségi oldalán cáfolta. A lap szerint ugyanakkor az most már nem titok, hogy Várkonyira „újra rátalált a szerelem”, és vélhetően a tévés „ezért nem is vette le a gyűrűt az adás felvétele előtt”.

Várkonyi Andrea egyelőre nem reagált az eljegyzésével kapcsolatos hírre.

(Blikk nyomán)

(Kiemelt fotó: Blikk)

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2021/01/11/vege-a-talalgatasoknak-lefotoztak-varkonyi-andrat-es-meszaros-lorincet-a-koruton

Valódi Hírek