Orbán zsebhülyéi hírportált indítanak „azoknak, akik az igazságot kívánják olvasni”

Hiánypótló.

A Békemeneteket szervező Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány hírportált indított azzal a szándékkal, hogy segítse a Fidesz győzelmét 2022-ben.

Erre utal a lap címe is, ami nem más, mint 2022 Plusz.

Az online lap külsejére nem fordítottak sok figyelmet, elmenne egy általános iskolai beadandó feladatnak is, de a lényeg úgyis a tartalomban rejtőzik.

Csizmadia László beköszönő cikkében a következőt írja:

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány által létrehozott hírportálunk és a mellette működtetett Facebook-oldalunk a zsidó-keresztény civilizáció hagyományain állva,

a tízparancsolat intelmeire figyelemmel szeretné tájékoztatni kedves követőit.

Az oldal követői mellett a kormányunk tagjait is tájékoztathatnák arról, hogy az egyik parancsolat így szól: „Ne lopj!

Feladatunknak tekintjük, hogy az ellenzéki oldalon jelentkező mohó hataloméhséget a megfelelő mederbe tereljük, tükröt állítva vezető politikusaik elé.

Reményeink szerint teret adhatunk azoknak a fiataloknak, akik elől szélsőséges nézeteket valló pártalapítók foglalták el a politika színpadát, erőszakkal elzárva előlük a közéleti tevékenység lehetőségeit.

Meglepetésként ért, hogy egy Fideszt támogató lap ilyen kemény Orbán-kritikát fogalmazott meg.

Várjuk polgáraink őszinte véleményét és javaslatait a 2022plusz hírportálra, amelynek fejlesztését az érdeklődők ajánlatainak figyelembevételével végezzük.

— zárja első cikkét Csizmadia.

Az oldalon az olvasóknak lehetőségük nyílik nyílt leveleket közzé tenni, az első ilyen Sándor Erzsébet tollából született meg, aki amellett, hogy már a második mondatában úgy beszél, mintha a Fidesz nevében lépne fel, nehezményezi Dr. Kiss László DK-s óbudai polgármester LMBTQ-érzékenyítését is.

Tekintettel arra, hogy Ön a 2019. október 13-ai önkormányzati választáson mindössze 457 szavazattal szerzett többséget, állásfoglalásunkkal a választók csaknem felének véleményét képviseljük. Ha pedig azt is hozzátesszük, hogy a megmérettetésen Ön az MSZP színeiben indult, majd nem sokkal később átigazolt a legjobban elutasított magyar politikus pártjába, joggal mondhatjuk, hogy Ön csupán a választópolgárok megtévesztésével jutott polgármesteri tisztségéhez.

(…)amíg el nem kezdődött a szélsőséges balliberálisok részéről az óvodások LMBTQ ideológia alapján való érzékenyítése. Joggal kérdezhetjük: mindez hogyan egyeztethető ez össze az Ön kereszténységével?”

Hol a szabad sajtó?” című írás a következő, nagyon hatásos és teljesen értelmetlen mondattal nyit:

„Nálunk az ellenzék szerint nem nálunk, ám minden rendben, meg van mentve a sajtószabadság. Vagy meg lesz.”

A „Miért indítunk hírportált?” című cikkben pedig elmesélik, hogy milyen nehéz dolga van a nemzeti-keresztényi eszméknek a gonosz „libsi techóriásokkal” szemben:

„(…) így gomba módra szaporodtak itthon és külföldön is a liberális platformok és ma már behálózzák az egész Földet. Nem beszélve arról, hogy az ún. „techóriások”, mint a Facebook, a Google, a Twitter, a Youtube és a többiek, látványosan és szemérmetlenül tolják a liberálisok szekerét. Ebbéli tevékenységükben már ott tartanak, hogy a világ szinte minden pontján, így hazánkban is, bármikor lekapcsolnak a világhálóról bárkit, aki nem a szerintük „politikailag korrekt” véleményt hangoztatja, és kiáll a hagyományos értékek mellett, aminek hangot is ad.”

Ezen kívül találhatunk írást arról, ahogyan Bodó Barna tajtékzik azon a tényen, hogy a romániai Temes megyének a 81%-a románnak vallja magát, vagy arról is, hogy Boros Imre szerint:

A “vonat” indulásáig minden hordóban lévőnek és abroncsnak egyetlen feladata van: hergelje a választókat.

Úgy tűnik, a Fidesz nagyon komolyan veszi a 2022-es választást, például hivatalos trollképzőjüket, a Megafon Központot is tízmilliókkal támogatták meg.

(444.hu nyomán)

Valódi Hírek