Megszólalt Jakab Péter Orbánék titkos alagútépítéséről, kiállnak Stummer állításai mellett (+videó)

Jakab szerint ez már nemcsak Stummer küzdelme, hanem „minden magyar emberé”.

Stummer János, a Jobbik parlamenti képviselője, a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke kedden hozta nyilvánosságra azt, hogy két milliárd forintból titkosítva akarnak Orbán Viktor számára saját alagutat építeni a Puskás Stadionba.

Stummer elmondta, a kormány a bizottságon keresztül szerette volna titkosítani a beruházást, a bizottság elnökeként azonban ezt nem hagyta jóvá. Állítása szerint ezt követően – akarata ellenére – mégis napirendre került a tervezet a Parlamentben, ahol a meg is szavazták a beruházást.

A Jobbik képviselője hozzátette azt is, hogy tisztában van azzal, hogy a titkosított beruházás nyilvánosságra hozatala után a kétharmad elmozdítja a Nemzetbiztonsági bizottság éléről, de vállalta a kockázatot.

Az üggyel kapcsolatban nem sokkal ezelőtt Jakab Péter, a Jobbik elnöke és miniszterelnökjelöltje is megszólalt a Facebook-oldalára feltöltött videóban, amelyben arról beszélt, a titkos alagúttal „szintet lépett a rezsim”, és innentől kezdve ez nemcsak Stummer küzdelme, hanem „minden magyar emberé”.

A pártelnök ezt követően biztosította Stummert arról, hogy a Jobbik egész közössége „teljes mellszélességgel” kiáll mellette és mindenben támogatják.

A képviselő hozzátette, úgy gondolja,

„amikor az utóbbi 30 év legnagyobb krízisét éli az ország és emberek tízezrei kerülnek az utcára, családok ezreinek élete lehetetlenül el, akkor nem helyes, hogy ország miniszterelnöke úri passzióból kétmilliárd magyar forintért egy saját, biztonságosnak ítélt alagutat épít a Puskás Ferenc stadion alá”.

Jakab Péter a videó végén felszólította az ellenzéki pártok képviselőit, hogy ők is álljanak ki Stummer János mellett.

A teljes videót itt tudod megnézni:

Valódi Hírek