A valentin-napi kiruccanás után kedden a Maldív-szigetekre repült a NER magángépe

Folytatódik a luxusnyaralás.

Valentin-napon Dubajba repült a NER kedvenc, OE-LEM lajstromszámú magángépe – írtuk meg tegnap Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő információi alapján.

Az egyelőre nem világos, hogy ki is használta a közpénzből fenntartott repülőgépet. Hadházy viszont úgy gondolja, hogy Mészáros Lőrinc lehetett az, aki az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb városában töltötte a hosszú hétvégét.

A valentin-napi kiruccanás után a Bombardier Global 6000 típusú luxus magánrepülőgép viszont tegnap hazatért Budapestre, majd nem sokkal később a Maldív-szigetek felé vette az irányt

– vette észre az Index.

A Planefinder nevű portál szerint ugyanis a magángép kedden 19:05-kor szállt fel Budapestről, majd Omán után az Arab-tenger felett elveszett a jele. A pilóta rádiós bejelentkezése és egy másik oldal is azt bizonyítja, hogy az úticél a Maldív-szigetek volt.

Úgy tűnik, a NER 17 milliárd forintba kerülő magángépe az elmúlt időszakban igencsak sok időt tölt külföldi utakon, hiszen február 10-én Szabó Tímea számolt be arról, hogy a gép akkor is Dubajban járt.

(index.hu nyomán)

Valódi Hírek