Baukó Éva sírva-feldúlva beszélt Havas Henrikről: „Felajánlotta, hogy legyek a barátnője, miközben felesége van” (+videó)

A modell nagyon kiakadt, hogy Havas hárommillióra perelte őt.

Kedden mi is megírtuk, hogy Havas Henrik bepereli Baukó Évát, mivel a műsorvezető 2017-es zaklatási botrányának perében a modellt is beidézték tanúnak, és

Baukó akkor azt állította, hogy amikor a személyi asszisztense volt, Havas zaklatta és megzsarolta, hogy ha nem lesz a szeretője, tönkreteszi.

A modell az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Baukó elmondta a Fókusznak, hogy őt egy újságíró ismerőse ajánlotta be Havashoz azzal a felvezetéssel, hogy tanulhat majd tőle. Utólag a modell már úgy látja, hogy az ismerősének az volt a célja ezzel, hogy „valami fiatal pipit intézzen” a műsorvezetőnek.

Hozzátette: a Való Világ villájában már elmondta a többieknek, hogy

rövid ideig dolgozott titkárnőként Havasnál, akit példaképnek tekintett.

Baukó állítása szerint munkaidő után többször is ültek kettesben Havassal, aki sze×uális töltetű mondatokkal „bombázta” a modellt.

„Felajánlotta azt, hogy legyek a barátnője, úgy, hogy felesége van, és ő fizeti az albérletemet meg a tanulmányaimat”

— mondta.

Baukó Éva azt állítja, ő mindig hárítani próbált az alatt a három hét alatt, amíg Havas Henriknél dolgozott. Hozzátette, hogy naiv volt és fiatal, és mivel úgy érezte, hogy Havashoz képest ő egy kislány, ezért nem ment el a rendőrségre feljelentést tenni.

Állítása szerint a nagymamájának is elmondta a történetet, aki szintén felhívta Havast telefonon.

A modell nagyon reméli, hogy Havas nem fogja letagadni ezeket a vádakat, és hozzátette: nem tudja, mivel fog majd védekezni a műsorvezető, de

őt ez az egész rettentően felzaklatta most, hogy újra előkerült a történet.

Baukó azt mondja: még pánikrohama is volt az ügy miatt, és mélyen felháborítja, hogy Havas bepereli.

Az eddigi tárgyalásokon elmondása szerint azért nem jelent meg, mert nem is tudott róluk: olyan lakcímre van ugyanis bejelentve, ahol már nem tartózkodik életvitelszerűen.

Kiemelte a riportban, hogy több olyan „koronatanú” is van, akik igazolják, hogy Havas Henrik a titkárnőjeként mutatta be őt annak idején, így a műsorvezető fölöslegesen tagadja le, hogy együtt dolgoztak.

Hangsúlyozta, többek közt az ehhez hasonló csalódásoknak tudja be a pánikbetegségét és az alkoholproblémáit is.

A teljes riportot itt tudod megnézni:

 

Valódi Hírek