FRISS: Havas Henrik becsületsértésért 3 millióra perli a modellt, aki zaklatással vádolta őt

Fordult a kocka.

Havas Henrik új, többmilliós személyiségi jogi pert indít Baukó Éva modell ellen – írja a Blikk.

Emlékezetes, hogy 2017-ben Havast többen is zaklatással vádolták. A perben tanúként beidézték Baukó Évát is.

A televíziós ellen akkori munkahelyén, az ATV-ben belső vizsgálatot indítottak, és Baukó azt állította, hogy amikor a személyi asszisztense volt, Havas zaklatta és megzsarolta, hogy ha nem lesz a szeretője, tönkreteszi. Akkor az újságíró 20 milliós polgári pert indított a televíziós csatorna ellen.

A tévénél lefolytatott belső vizsgálat eredményét nem hozták nyilvánosságra, ám mivel ezt követően nem hosszabbították meg a műsorvezető szerződését, Havas Henrik szerint azt a látszatot keltették, hogy az eredmény elmarasztaló volt.

Most újabb jogi procedúra indul, ám Baukó ezúttal nem tanú lesz, hanem vádlott: a Blikk információi szerint hárommillióra pereli a modellt az új­ságíró.

Baukó Éva az ATV-vel szemben indult ügy tárgyalásain soha nem jelent meg, ezt azzal indokolta, hogy egy címváltozás miatt nem kapta meg az idézést.

„Három éve tart ez a cirkusz, senki sem jelenik meg a tárgyalásokon, Baukó sem, immár két alkalommal. Az ügyvédem türelmetlen lett, és beperelte, erről van szó” – mondta Havas Henrik a Blikknek.

Havas ügy­védje azt állítja, Baukó minden állítását meg tudják cáfolni.

(blikk.hu)

Valódi Hírek