„Zsuzsika, te bolsi élősködő, kinek a k*rvája vagy?” – Bemutatkoznak az elfelejtett Fidesz-szavazók

Tombol a morális fölény.

Hétfőn jelent meg az a véleménycikkem, amelyben megpróbáltam megfejteni: Miért szavaz még bárki is a Fideszre?

Miután a PestiSrácok szemlézte az írást, illetve a keddi Keménymagban is megemlítették a Hír TV-n, rá kellett jönnöm, hogy soraimmal sokakat megbántottam.

Úgy tűnik, valóban nem voltam elég körültekintő, és amikor a Fidesz-szavazókat kategóriákba soroltam, kihagytam több szempontot, továbbá leegyszerűsítettem ezt a kérdést, ami nem volt helyes.

Ezúton kérek elnézést mindazoktól, akiket érzékenyen érintett az írásom.

Ezt az önvizsgálatot el kellett végeznem, hogy tiszta lelkiismerettel léphessek tovább. Az önvizsgálatra pedig az késztetett, hogy több privát üzenetet kaptam deklarált Fidesz-szavazóktól, illetve kommentekben is sokan rávilágítottak arra, hogy hibáztam, és az általam felállított kategóriák nem teljesen voltak helytállóak.

Létezik ugyanis a Fidesz-szavazóknak egy nagyon széles rétege, akik előzetes feltételezéseimmel ellentétben átgondolt, kiforrott érvek mentén gondolkodnak, és döntéseiket is ezek alapján hozzák meg.

Ma már látom, hogy jól felépített és megalapozott, úgy intellektuálisan, mint stílus tekintetében kifogásolhatatlan világképük van, és általában elmondható, hogy megszólalás előtt alaposan mérlegelnek.

Gondolkodásuk pragmatikus, döntéseik és megnyilvánulásaik gyökere a színtiszta logika, mentális fejlettségük kognitív képességeikkel vetekszik. Ami felnyitotta a szemem, az az okos, jól felépített érvelésük.

Levonható tehát a tanulság, hogy előző írásomban tévedtem. Úgy érzem, tartozom nekik annyival, hogy megkövetem őket, és kifogásaikat figyelembe véve megmutatom a teljes képet a kormánypárti szavazókról.

Akik tehát még mindig a Fideszre szavaznak, de előző listámból kimaradtak, azok ők:

„A VÉLEMÉNYEDET A FIDESZESEKRŐL DUGD FEL A SEGGEDBE!”

„Három diplomás vagyok,FIDESZ szavazó! Bunkó libsi gyülekezet! Annál inkább FIDESZ!Hallgass a szívedre,szavazz a FIDESZ-re!”

„kár, hogy anyád magzatvizében nem volt emberevő cápa…DMC”

„Méltatlan vagy az ember megnevezésre.”

„Klárika helyettese?”

„Na ez kinek a cuvája mármegint..!”

„Édes, Istenem! Ettől Barna (vörös) Zsuzsától, sokkal értelmesebb lányok sétálnak, a Rákóczi úton! ,,Fletónak,” pont ezt az idióta 3,14csát kellett ide állítani? Ez még a ,,trágárkától” is trágárabb lesz ha rájön, hogy csak térdepelnie kell! Igaz, hogy ez legyen csak az ő problémája!”

„Jò a szája,ki is használják!!!Ki ìgy ki ùgy!!!”

„Zsuzsika. Kicsi vagy te erre az életre!!!! Hitvány vágy lelki toprongy!! Bols. .Libs.!!!! Nagyon. Szegény vagy. !!!!! Honnan. Nőttel ki. !!!!!!Tipikusssssss. Sza……. Ember. Vagy!!!!!!!!! Jobb ha. Kisirod. Magadat. !!!!!!!!!”

„Ha orálisan jobb mint VADAI és BOLGÁR LOTYÓ akkor tuti a helye mert jól néz ki a csaj –biztosan „” ügyesen „” csinálja !! mert hogy van a dalban –MINDENKI MÁSKÉPP CSINÁLJA !!”

„Reménykedjünk, hogy az SZFE a jövőben nem ilyen hulldékokat fog szárnyra bocsátani.”

„zsuzsika te egy újabb szemét, élősködő vagy.Rád senkinek,, semmi szüksége a normális emberek között!Szívesen elküldenélek az egyik szülődbe ,vissza,de nem teszem!Ócska bolsevik, utolsó gazember!”

„barna zsuzsa…….az anyá. pi……ját”

„Menj te oktondi proli a halálf…
Igen, nem 2/3 lesz hanem 4/5 mert mindenkinek tele a puttonya a hazug, tolvaj, nemzetárulo, halálgyáros vörös polipokból. A csend nem nektek.kedvez, mert mk intelligensen mosolygunk a nyamvadt kinlódásaitokon. Nektek hore!”

„Barna Zs.te barom állatja Istennek.Ha annak idejèn apukáddal
az Andràssy u 60 ban egy hónapon keresztűl beszèlgetett
volna tőkős Pető vagy kőrmős Bauer akkor ma te sem lennèl
DK s szavazó ès szimpatizàns.”

„nem az a kérdés ki ez a tyúk? ,hanem feri kakas meghágta-e?
Sünikém, az is lehet kérdés, hogy mit szól hozzá Klára asszon, és meddig tűri Vadai a tojózást.”

„Ne legyünk elfogultak, most Ferenc testvér egy emberszabásúval próbálkozik, úgy látszik rájött, hogy Vadai és a hozzá hasonlók, akiket bottal sem piszkálna meg senki, nem jártak sikerrel.
Ami ezt illeti hát ez sem egy agysebész, de legalább nem egy bányarém.”

„Öv-vonal alatt, térdenállva el tudnám képzelni… másra úgysem jó/való.”

„Braun Éva? Ja Zsuzsa? Honnan is ismerős ez a név?”

„Köszönjük, te kis buta libernyak liba, még sok ilyet kérünk, bennünket erősítesz, hogy 22-ben megsemmisítő csapást merjünk a sötét úr liberál bolsevik bandájára, hogy veled együtt eltűnjetek a történelem süllyesztőjében.”

„Ajánlom te soros-sátáni -böszmék–böszméje -olvasd el szótagolva
hogy megértsd mert az látható hogy a fölfogásod csak a moslékkoalíció
valagáig ér,!!! a következők hozzászólását, talán értelmezhető lesz
neked is.!!
Gáborné Kövi, nemLibernyák, Károly, Egyszerű Polgár,
Kemény szilárd, Kata,
ha nem sikerülne, talán kérj segítséget attól, aki a világra hozott.!!!”

„A fent ábrázolt Vadai gusztusosabb kivitelű klónja csak jelentkezett feri butykosnál egy farakásra,bocs far rakásra mert tudja,hogy bejön ez a típus az öregneg,jobban mint a bolgár tehén ezért egy kis szájalással kezdi,hogy két hörpintés között felfigyeljen rá a Szemlőhegyi amorózó.”

„Milyen jó, hogy már az óvodások is, akik még egy ripacsképzőt sem tudtak elvégezni, megmondják a tutit. Mi meg azt üzenjük, majd ha el tudod tartani magad valódi munkából, és nem csak lefeküdni a szereposztó politikai díványra, akkor nem lesz neked sem ilyen savanyú a szőlő!”

„Vedd tudomásul, te elferdült ballibsi h.lye p.csa, hogy a jobboldali értelmiségi ezerszer különb a ti ballibsi, belpesti, beltenyésztett,ún. értelmiségi fajtátoktól. Tetted már a lábadat vidékre, te szerencsétlen? Találkoztál már, beszéltél vidéki emberekkel? Azt sem tudod miről beszélsz, te majom! Tele van a főváros a vidékről elmenekült semmitlen prolival, akik a 60-as években a munka elől menekült a fővárosba, mert ott könnyebb volt az élet! Ezeknek a semmitlen, irigy proliknak a leszármazottjai szavaznak most a ballibsi parazitákra. Mert elődeik besúgók, a nyilasok, ávh-sok kiszolgálói voltak, mert könnyebb volt, mint vidéken dolgozni! Tudom, mert a nevelőapám egész proli pereputtya a pesti prolik táborát erősítette! Pénzért! Előjogokért! Nem kellene hülyeségeket firkálni, akkor nem csinálnál magadból bolondot! Hülye pesti picsa!!”

„Meghívót vár a politikai szereposztó ”dívány”-ra. Más magyarázat nincs arra, hogy miért nyal ekkorát.”

„Vele semmi baj….igy született, nem kapával, gumicsizmában…. Ö az ,,értelmi-segg”.. Saajnos az apját nem pofozta fel az anyja, mondván neki: te barom, miért nem tudtál vigyázni!!”

„Ne mondja senki, hogy ez a tyúk nem Vadai Ágnes rokona? Szemmel láthatólag ugyanabból a törzsből származnak! Nem tudom bizton melyikből, de érzésem szerint az elveszettből. Azok ilyen degeneráltak, mert évszázadokon keresztül egymás között házasodtak.”

„BaZsu elvtársnő – miután elült a főiskolai virtsaft -, mégiscsak szerepelni akar valamilyen összetákolt de(sz)kás színházban. Ja, és elárulta ráadásul, hogy fideszesekkel nézi az esti Tényeket, majd jobbra-balra dőlve, horkolva elalszik velük a tv előtt… – ő mondta, tehát személyesen látta mindezt valamelyik lepukkadt fideszes családi körben… A bülbülszavú – azóta süllyesztőben eltünt – duci Blanka után, kellett feribarátnak egy újabb üdvöske, aki helyette kábítgatja a nyájas közönséget…”

„Ezek olyanok mint a három bibliai főbűnös kósza SZENNYFOLTOK a demokrácia fehér abroszán”

„Jelentkezet Fecó majd át adja a fa….rázonak ne keljen neki koplalni.”

„Ki ez a fa…….po”

„Zsuzsika ahelyett, hogy neki magas dolgokon töri a fejecskéjét, inkább keressen sok pénzt XXX filmekben!”

 

Valódi Hírek