Apáti Bence mégsem a melegezés miatt pereli be Szinetár Dórát, hanem más miatt

„Bátraké a szerencse.”

Hétfőn délelőtt mi is megírtuk, hogy Apáti Bence balettigazgató-propagandista bepereli Szinetár Dórát. Apáti azóta a hírt lehozó sajtóorgánumnak jelezte, hogy tévesen állították, mi a per indításának az oka.

Azt írtuk ugyanis a Blikkre hivatkozva, hogy Apáti azért indít pert, mert a színésznő szerinte burkoltan melegnek nevezte őt egy nyílt levelében. A valóság ezzel szemben az, hogy a perindításnak nem ez az oka, hanem ugyanaz, amiért a balettművész már a Magyar Narancsot is perbe fogta,

amit egyébként azóta másodfokon el is vesztett.

Tehát mivel Apáti „sajnos” a vélelmezett melegezés miatt nem tud perelni, ezért inkább amiatt perel, mert Szinetár Dóra szerint ő élő műsorban heti rendszerességgel elítéli a zsidókat és a melegeket.

A kormánypárti publicista közleményét saját kérésére változtatás nélkül közöljük:

„Én kérek elnézést, én is szörnyen unom már ezt a históriát, és azt, hogy újfent a hazudós dívával kell foglalkozzak, de egy picit félrement egy fontos információ, amit muszáj tisztáznom.

A mai nap több lap is megírta, hogy a művésznő hazugságait közzétévő lap után magát Szinetárt is be fogom perelni. Ami egyébként nem újdonság, már nyáron is bejelentettem ebbéli szándékomat, azonban a Magyar Narancs elleni kereset fontosabb volt, lévén a sajtóperes ügyek elévülnek, nekem meg fontosabb dolgom is van, minthogy a több párhuzamosan futó per miatt beköltözzek a bíróságra.

Azonban az újságíró kollégák szándékosan vagy véletlenül azt a látszatot keltették, mintha a VÉLEMÉNYÉT mindig őszintén felvállaló Szinetár azon új kijelentései miatt szeretném bíróság elé citálni, amelyek a sorok között arra utalnak, hogy rejtőzködő meleg lennék, illetve szintetikus szerek hatása alatt írnám a publicisztikaimat.

Szó sincs ilyesmiről.

A művésznő, mikor a hazugságoktól hemzsegő gusztustalan fröcsögését “kifogalmazta” magából, láthatóan jogi segítséget is igénybe vett, vádjai a sorok között utalnak csak hasonlókra; nem perképesek.

De Kocsis Máté is hiába perelte be anno Ungár Klárát amiatt, mert hasonlót állított róla, mint Szinetár most rólam -és tulajdonképpen az összes balettművészről- a bíróság szerint egy közszereplőt, vagy egy politikust nyugodtan meg lehet vádolni azzal, hogy hazugságban él.

Sőt, igazából örüljön mindenki, akiről ellenségei ilyesmiket terjesztenek hiszen az LMBTQI közösséghez tartozni csodálatos dolog, rang, egyfajta kitüntetés, a gyerekeik meg a feleségeik pedig majd kapnak egy jó adag érzékenyitést.

Az úgyis mindent meg szokott oldani.

Ezeket a dolgokat tehát nem érdemes bíróság elé vinni, ha Dóra nem csak utalgatott volna hanem nyíltan kimondta volna, amit gondol, akkor is veszítenék.

Amúgy így is, úgy is bukta lesz,

a bíróságok, és a bírák finoman szólva sem szeretik a jobboldaliakat.

Ezért van az, hogy egy fideszes politikust vagy a kormánypárttal szimpatizáló közszereplőket, újságírókat bármivel meg lehet vádolni, a nyilvánosság előtt akármivel meg lehet próbálni bemocskolni őket, de fordított esetben egy rossz helyen kitett vessző miatt is elveszítjük a bírósági eljárásokat.

Tehát, hogy világos legyen a #jóember, az éhező gyerekekért és a jogaikért folyamatosan aggódó, #jószolgálatinagykövet, az anya, a színésznő, a sosem hazudó, Szinetár Dóra elleni kereset azért lesz benyújtva, mert egy interjúban azt találta mondani, hogy én egy élő műsorban heti rendszerességgel elítélem a zsidókat és a melegeket. Szerinte ez nem hazugság, szerintem és a tények szerint viszont az.

Ezért fogok perelni, nyilván kalandvágyból, és mert bízom benne, hogy a sok érzékenyitett szélsőbalos-liberális bíró közül kifogok egy tisztességeset, vagy egy becsületeset.

Erre persze nagyon kicsi esély, szinte a nullához konvergál, de bátraké a szerencse.”

Valódi Hírek