26 millió közpénzből egy apró wc-re és egy betonplaccra futotta a fideszes képviselő körzetében

Atkár kapott egy „piacteret”.

26 millió forintból épült meg az atkári „piactér”, amelyen mindössze egy 10 négyzetméteres wc, egy 150 négyzetméteres betonplacc és három, lemezzel lefedett asztal áll — írta meg Hadházy Ákos Facebook-oldalán hétfőn.

A független képviselő atkári forrása szerint, aki a piactérről készült képeket küldte, még soha nem tartottak ténylegesen piacot a területen.

„Atkár amúgy annak a Szabó Zsolt fideszes képviselőnek a körzetében van, akinek a milliárdos titkos offshore számlája ügyében nyomozás folyik.” — írja Hadházy.

Szabó Zsolt után jó ideje folyik a nyomozás offshore-számlája miatt, amelyen állítólag egymilliárd forint parkol. Heves megye 3. számú választókerületében (Szabó körzete) vizsgálta a közbeszerzéseket a képviselő.

Ennek körülményei kísértetiesen hasonlítanak ahhoz, ami Boldog István körzetében volt látható és nyilvános adatok alapján is állítható, hogy Szabó Zsolt részt vett a szervezésben.

„Az más kérdés, hogy ha nem lesz egyetlen tisztességes és bátor polgármester sem, aki Szabóra valljon, akkor az egyértelmű bizonyítékok ellenére is lehet, hogy csak a belize-i számla miatt állhat bíróság elé. Legalábbis amíg Pintér vezeti a rendőrséget, Polt pedig az ügyészséget.” — tette hozzá Hadházy.

Ugyanez a Szabó Zsolt még tavaly szeptemberben látogatott el egy tarnamérai nyugdíjasklubba, ahol maszk és távolságtartás nélkül köszöntötte fel 95. születésnapján Marika nénit.

A teljes posztot itt tudod elolvasni:

Valódi Hírek