Csernus Imre besokallt: A korlátozások ellenére a kávézóját és a vendégházát is kinyitja

Úgy döntött, ennyi elég volt a tétlenségből.

Csernus Imre a korlátozások ellenére kinyitotta egri kávézóját — írta meg az Egri Ügyek.

December elsején még az átmeneti bezárás mellett döntöttek a kávézó vezetői, a napokban azonban a még továbbra is életben lévő korlátozások ellenére mégis kinyitottak.

A TV Egernek nyilatkozva M. Fülöp Gergő, a Depresso Étterem és Kávéház vezetője azt mondta, kicsit el vannak keseredve, mert azt tapasztalják, hogy embertömegek mozognak a közterületeken és a bevásárlóközpontokban különösebb korlátozások nélkül, miközben a vendéglátás a szó szoros értelmében megbénul.

Hozzátette, hogy ők is igénybe vették a a kormány munkabérre irányuló támogatását, de ebben a szektorban a borravaló kiesését is figyelembe véve az 50 %-os munkabér-megtérítés nem nagy segítség.

A kávézó a szabályok betartása mellett üzemel, csak elvitelre lehet náluk vásárolni.

A pszichiáter január 27-én noszvaji vendégházát is megnyitja, ami a Facebook-oldal tanúsága szerint minden üzleti, gazdasági, oktatási céllal érkező vendég előtt előtt nyitva áll majd.

Mindeközben pénteken a kapuit szintén elvitelre megnyitó Madách téri Központot 500.000 forint megfizetésére kötelezte a hatóság, a helyet pedig 60 napra bezárták.

(kiemelt kép: 24.hu)

Valódi Hírek