Betelt a pohár: Gulyás Márton szénné pereli a tolvaj Rákay Philipet

Elképesztő etikátlanság a Fidesz propagandistájától.

Gulyás Márton civil aktivista hétfőn az általa főszerkesztett Partizán csatorna Facebook-oldalán írta meg, hogy bírósági úton vesz elégtételt a magát Philipnek hívó Rákay Kálmán nevű fideszes propagandistával szemben.

Rákay egyszerűen ellopta a Gulyás tulajdonában lévő videófelvételeket, majd a Partizán logó eltávolításával, engedély nélkül felhasználta azokat a saját agymosó videójában.

A civil aktivista azt írja:

Tisztelt Rákay Philip,

mivel az üzenetküldés lehetőségét nem tette lehetővé a facebook oldalán, ezért így fordulok most önhöz az alábbiak miatt.

A 2021. január 11. napján az alábbi linken nyilvánosságra hozott videójában azzal, hogy a tulajdonomat képező Partizán Youtube csatornán megjelentetett és a szerzői jogommal védett,

„Heti hetes, először és utoljára együtt 2020-ban”

című videóból az engedélyem nélkül felhasznált és nyilvánosságra hozott részleteket, melynek során

nemcsak hogy nem jelölte meg a forrást,

de eltávolította az eredeti felvételen szereplő és a beazonosítást egyértelműen biztosító Partizán logót,

megsértette szerzői jogomat.

Erre tekintettel, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 94. § (1) bekezdés f) pontja alapján követelem, hogy a jogsértő helyzetet megszüntetni szíveskedjen a jogsértést megvalósító videó haladéktalan eltávolításával.

Tájékoztatom, hogy a jogsértés és annak következményei bírósági úton történő érvényesítése iránt jogfenntartó nyilatkozatot teszek.

Gulyás Márton Ferenc


.

Valódi Hírek