Megjött a válasz Budai Gyulától Fekete-Győr futóversenyes kihívására

Tudja fokozni.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke vasárnap reggel kihívta Németh Szilárd, honvédelmi minisztert és Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselőt egy futókörre a Margitszigeten, miután a két „fideszes csinovnyik keménykedni próbált” vele.

Fekete-Győr ugyanis egyike volt azoknak, akik felszólaltak az ellen, hogy Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár is egyike annak a három magyar kiválasztottnak, aki a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián képezhette magát a Honvédelmi Minisztérium közel harminckét millió forintos állami ösztöndíjából.

„Tessék velem jönni valamelyik nap egy szigetkörre – de aztán aki lemarad, az egy hónapig önkéntes munkát végez. Áll az alku, Szilárd, Gyula? Csak keményen!” – írta a Momentum elnöke.

A futóversenyre vonatkozó kihívásra nem sokkal ezelőtt reagált is Budai Gyula, aki Facebook-oldalán azt írta:

„Te, András!

A szigetkörnek mi köze van a katonai alapkiképzéshez? Megint nem néztél utána!
Én, személy szerint a Lovassport világában érzem magam otthon, mint a Magyar Lovas Szövetség Olimpiai Felkészülést Koordináló Bizottságának Elnöke.
Az én ajánlatom, ha versenyezni, vagy erőt összemérni szeretnél, egy kettes fogathajtó verseny. Tudod ez egy hagyomány őrző magyar sport!
Tudod, András, amikor szlalomozni kell a selybák között, miközben a lovak mennek ezerrel, hogy te is értsd, hogy miről beszélek.
Akkor hajrá!”

Te, András!

A szigetkörnek mi köze van a katonai alapkiképzéshez? Megint nem néztél utána!

Én, személy…

Posted by Budai Gyula Országgyűlési Képviselő hivatalos oldala on Sunday, 17 January 2021

FRISSÍTÉS: Megérkezett Németh Szilárd válasza is:

Eldurrant Németh Szilárd agya: Ingerülten, románozva felelt Fekete-Győr András futóverseny-kihívására

.

Valódi Hírek