Megszólalt Trump unokahúga: Beszámíthatatlan a leköszönő elnök

Szerinte bármire képes a hatalomért.

„Ami először megdöbbentett, az az volt, hogy mennyire megalázó volt. A megszentségtelenítés. Az ízléstelenség. Donald maga az ízléstelenség, de most ez a Kongresszusban bontakozott ki” – mondta a capitoliumi események kapcsán Mary Trump. Donald Trump unokahúga szerint a múlt heti zavargások tökéletes lenyomatai Trump elmúlt négy évének.

Mary Trump figyelmeztet:

ha az elnök bukik, akkor mindenki mást is magával ránt majd.

Az unokahúg korábban többször is egy olyan nárcisztikus embernek festette le nagybátyját, akinek csak a hatalom számít. Szerinte Trump személyiségzavara miatt nem szabad megvárni Joe Biden hivatalosan tervezett beiktatásának időpontját, hanem azonnal életbe kell léptetni a 25. alkotmánykiegészítést és eltávolítani a bukott elnököt a pozíciójából.

Mary Trump emlékeztetett: ez az ember akarta érvényteleníttetni a levélszavazatokat és ő volt az, aki eltávolította pozícióikból a Pentagon magas rangú vezetőit, majd a saját embereivel pótolta azokat. Így történhetett meg, hogy a Nemzeti Gárda órákig nem cselekedett a Capitolium ostromakor.

Az unokahúg szerint Trump egyébként nagyon jól tudja, hogy nem nyerte meg a választásokat, de neki csak a számít, hogy elnök maradhasson. Hozzáteszi, nem szabad lebecsülni nagybátyját, hiszen tisztában van azzal, hogy amint elveszíti a pozícióját, már semmi sem lesz, ami megvédené őt a perektől, a csődöktől és a bűnügyi vádemelésektől.

„Nem tudom, mit fog tenni, de meg kell értenünk, hogy bármire képes. És ketyeg az óra” –magyarázta Donald Trump unokahúga.

Valódi Hírek