Hadházy Ákos végrehajtást indított Bayer Zsolt ellen, aki még mindig nem fizette ki neki a megítélt sérelemdíjat

Ötforintosokban sem.

Miután az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosa elvesztette a személyiségi jogi pert, amit Hadházy Ákos független képviselő indított ellene, azt állította, hogy ötforintosokban fogja kifizetni a 300.000 forintot.

A képviselő szerdai Facebook-bejegyzésében azt írja: Bayer Zsolt akkor gyűjtést is szervezett, és azt írta, össze is jött a 300.000 forintnyi ötforintos. Hadházy jelezte neki, hogy a törvény szerint ebből maximum 50 darabot, azaz 250 forintot köteles elfogadni ebben a formában, ezek után

Bayer felülvizsgálatot kért a Kúriától.

Ezt elvesztette, majd újabb felhívást tett közzé, hogy hívei küldjék apránként a pénzt (tehát még egyszer össze akarta szedni az összeget).

„Természetesen azt sem kellett volna elfogadnom, de nem is volt ilyen dilemmám: egyetlen túlbuzgó pécsi hölgy sietett a fideszes heccember segítségére, neki tisztelettel visszaküldtem a csomagját. Bayer úr ellen pedig megindítottam a végrehajtást. ” — írja Hadházy, hozzátéve, hogy reméli, Bayernek lesz miből fizetnie, hiszen csak az 1001év Kft. nevű vállalkozása 60 milliós jogdíjat kapott az MTVA-tól.

A teljes bejegyzést itt tudod elolvasni:

 

Valódi Hírek