Deutsch Tamás felesége lett az év edzője az MTK-nál

Deutsch-Lazsányi Erika az MTK ritmikus gimnasztika szakosztályát vezeti.

Deutsch Tamás felesége, Deutsch-Lazsányi Erika, a ritmikus gimnasztika szakosztályának elnöke nyerte az év edzője díjat az MTK-nál – derült ki a klub ezzel kapcsolatos közleményéből.

A klub elnökekén is foglalkoztatott Deutsch Tamás az MTK évértékelőjén elmondta, „talán most a szokásosnál is nagyobb büszkeséggel és elismeréssel kell beszélnünk azokról, akik a nehézségek ellenére is csodálatos eredményeket értek el 2020-ban.

Nagyon kevés nemzetközi versenyt lehetett megrendezni, sok sportágban kitűzték, aztán elhalasztották, majd újra meg újra kitűzték a világversenyek időpontjait, de végül sajnos csak néhány eseményt tudtak megrendezni” – idézi az EP-képviselőt az Index.

Deutsch 2010-ben lett az MTK klub elnöke, Deutsch Péter (az elnök testvére) pedig ügyvezetőként dolgozik a sportegyesületnél.

Az MTK a 2020-as év sportolójának a teniszező Babos Tímeát választotta. Az év utánpótlás-sportolójának pedig azt a Kocsis Evelint nevezte meg, aki Magyarország első egyéni ritmikus gimnasztika érmét szerezte meg novemberben a kijevi junior Európa-bajnokságon, azt követően, hogy a buzogány fináléjában harmadik helyen zárt.

(Index nyomán)

Valódi Hírek