Hazatért Mészáros Lőrinc kedvenc magángépe a Maldív-szigetekről

Mert ugye mindenki maradjon otthon.

Szeptember elseje óta nem ajánlott külföldre menni, ha valaki mégis elutazik, arra a hazatérést követő tíz napos karantén vár. Persze ez csak a közemberekre vonatkozik, hiszen, mint megtudtuk, a NER kegyeltjei és barátaik a koronavírus idején is kedvükre repkedhetnek keresztül-kasul Európán.

A kormány kedvenc magángépe az OE-LEM lajstromjelű Bombardier Global 6000-es – melyet Orbán Viktor miniszterelnök mellett Mészáros Lőrinc is előszeretettel használ – az elmúlt másfél hétben, december 26-tól, a Maldív-szigeteken pihent, és hétfőn hajnalban tért vissza Budapestre.

A 24.hu úgy tudja, hogy

a magángép a Maldív-szigetek legdélibb tagján, a Gan-sziget egykori brit katonai légibázisa helyén kialakított nemzetközi reptéren landolt, vasárnap éjjel pedig ugyanonnan is indult vissza.

Arról nincs hír, hogy ki szilveszterezett a szigeten, de az tény, hogy a magángépet legtöbbször Mészáros Lőrinc használja, aki 2019 februárjában családjával és barátaival együtt a turistaparadicsomban nyaralt.

A jelenlegi járványügyi szabályok szerint a koronavírustól kevéssé sújtott szigetországba komolyabb adminisztratív akadályok nélkül lehet beutazni, amennyiben a látogató friss negatív koronavírus-teszttel rendelkezik. Ettől függetlenül a hazaérkezést követően a karantén ugyanúgy érvényes.

(24.hu nyomán)

(kiemelt kép: Marjai János / 24.hu)

Valódi Hírek