Alig ismert cég húzott be egy 30 milliárdos állami tendert — versenytárs nélkül

Így kell ezt!

Versenytárs nélkül, a p2m Consulting Szolgáltató és Tanácsadó Kft. és a p2m Informatika Szolgáltató Kft. nyerte a központi állami intézmények szervezetfejlesztésére kiírt 30 milliárd forint keretösszegű közbeszerzést. — szúrta ki a napi.hu az uniós közbeszerzési közlönyben.

A nyertesek feladatai a következők: stratégiamenedzsment, kutatási feladatok, stratégiai tervezés és tanácsadás, folyamatmenedzsment, teljesítménymenedzsment, humánerőforrás-menedzsment, projektmenedzsment, vállalatszervezés, megfelelés biztosítási, információbiztonság és a kapcsolódó egyéb szolgáltatások.

A szolgáltatásokat igénybe vevő szervezetek különösen az Országgyűlés vagy a Kormány irányítása vagy felügyelete alá tartozó költségvetési szervek, vagy az ilyen költségvetési szerv irányítása vagy felügyelete alá tartozó központi, területi és helyi költségvetési szervek, vagy azon gazdasági társaságok, amelyben az állam többségi befolyást gyakorol, vagy a mindezen szervezetek által alapított, illetve alapítói joggyakorlása alá tartozó alapítványok, közalapítványok, vagy a mindezen szervezetek fenntartói joggyakorlása alá tartozó intézmények, vagy a kiemelt fontosságú szervezetfejlesztési feladatot megvalósító egyéb szervezetek lesznek,

amely legalább 1000 szervezetet jelent.

A nyertesekkel december 23-án kötött szerződést az ajánlatkérő, de a keretszerződésben várhatóan nem egyedül látják el feladatukat, alvállalkozók közreműködését is igénybe vehetik az NKOH által kiírt feladatok teljesítéséhez.

A Céginfo.hu adatai szerint a p2m Consulting Kft. 2008-ban alakult, a jegyzett tőkéje 3 millió forint, tulajdonosai Szabad Tamás és Patonai Ágnes. A 2019-es évet 68,9 millió forint nettó árbevétel mellett 1,2 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta a társaság.

A p2m Informatika Szolgáltató Kft. 2016-ban alakult, a jegyzett tőkéje 3 millió forint, a tulajdonosa pedig Szabad Tamás. A 2019-es évet 123,6 millió forint nettó árbevétel mellett 67,1 milliós adózás előtti eredménnyel zárta.

(Napi.hu nyomán)