A COVID-oltás ellen is küzd a Magyarok Világszövetsége, vétózásra szólították fel a kormányt

Szerintük a mesterségesen előállított vírus az emberiesség ellen elkövetett bűntett.

A Magyarok Világszövetsége felhívásban kéri a kormányt: ne tegyék kötelezővé a koronavírus-elleni vakcina beadatását és cselekedjenek a Chemtrail és az 5G ellen is. Mint írják,

„megrökönyödéssel tapasztalják”, hogy a magyar kormány az oltási igazolvány bevezetését készíti elő.

Szerintük ezzel a „vakcinázást” elutasítók hátrányos helyzetbe kerülnek majd. Így az 1222-es Aranybullára hivatkozva tiltakoznak és a következőkre szólítják fel a magyar kormányt:

  • Ne tegyék kötelezővé sem az oltást, sem az oltási igazolást.
  • Módosítsák az Alaptörvényt oly módon, hogy ne érje hátrányos megkülönböztetés a vakcinát elutasítókat.
  • Erre szólítsák fel az Európai Unió más országait is, és amennyiben szükséges, vétózzák meg az EU valamennyi olyan intézkedését, amelyek alapján lehetővé válna az emberek kötelező jellegű beoltása, avagy hátrányos megkülönböztetése az oltás hiánya miatt.
  • A szövetség biztos benne, hogy

a koronavírus egy mesterségesen előállított vírus, ezért követelik, hogy a kormány vizsgálja meg az emberiesség elleni bűncselekmény alapos gyanújának fennállását és hozzon létre egy erre szakosodott testületet.

  • Majd követelje, hogy az ENSZ az új koronavírus létrehozásával kapcsolatos bármilyen emberi részvételt nyilvánítsa az emberiesség ellen elkövetett, világszerte üldözendő bűncselekménnyé, amely soha nem évül el.
  • És a legfontosabb:

A kormány kérje az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésezését azzal a feladattal, hogy hozzon határozatokat, amelyek világszerte lehetővé teszik az új koronavírussal kapcsolatos bűnüldözést, a gyanúsítottak vád alá helyezését.

Terjedjenek ki a Biztonsági Tanács nemzetközi vizsgálódást lehetővé tevő határozatai azokra, az egész emberiséget érintő egyéb fenyegetésekre is, amelyek vizsgálatát hadászati és egyéb szempontú titoktartás ürügyén jelenleg korlátozzák, illetve ellehetetlenítik. Ide tartozik egyebek mellett a Chemtrail, a HAARP, az 5G, az emberi genóm módosítása, az ember klónozása.”

A Magyarok Világszövetsége az alábbi tiltakozást és cselekvésre szólító felhívást hozza ezennel…

Posted by Mvsz Sajtószolgálat on Monday, 28 December 2020

(Magyarok Világszövetsége Facebook oldala nyomán)

Valódi Hírek