Karácsonyi razzia: Ezeken a helyeken biztosan felbukkannak a NAV-osok a héten

Az ünnepek alatt sem pihen a NAV.

Fenyőfaárusokat, webáruházakat, édességboltokat, ételkiszállítókat ellenőriz az adóhivatal a karácsony előtti napokban. — írta meg szerdán a Magyar Nemzet.

Országos razziát indított a hét elején a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A revizorok szinte minden megyében ellenőriznek a hét eleje óta, három nagy csoportnál tartanak vizsgálatot:

a webáruházak, a fenyőfa-, dísz- , ajándék- és édességkereskedők, illetve az ételrendeléssel, házhoz szállítással foglalkozó vállalkozások számíthatnak ellenőrzése.

A fenyőárusok ezen a héten szinte mindenhol számíthatnak revizorokra. Az adóhivatal előrejelzése szerint Veszprém, Fejér, Nógrád, Somogy, Tolna és Hajdú-Bihar megye faárusai mindenképpen számíthatnak adóellenőrzésre, de Vasban, Hevesben és Komáromban is találkozhatnak az érintettek december 24-ig NAV-osokkal.

Az ételrendeléssel és házhoz szállítással foglalkozó cégek szintén több megyében is – például Bács-Kiskunban, Jász-Nagykun-Szolnokban, Győr-Moson-Sopronban és Szabolcs-Szatmár-Beregben – számíthatnak adóügyi vizsgálatra.

(Magyar Nemzet nyomán)

(kiemelt kép: veol.hu)

Valódi Hírek