Semjén Zsolt megmondta a tutit „eredeti bűnről”, erényről és a Szájer-ügy metafizikai mélységeiről (+videó)

Megszólalt a legkeresztényebb magyar politikus.

A Telex újra meginterjúvolta a miniszterelnök-helyettest. Semjén Zsolt végre hajlandó volt kifejteni álláspontját a Szájer-botrányról. Szerinte minden eddiginél nagyobb szükség van az Alaptörvény módosítására, hogy a genderideológiától megvédjük gyermekeinket.

Az ellenzéknek pedig azt kellett volna mondania Szájer Józsefnek: „welcome in the club”.

A dolog lényege szerinte: „teológiai értelemben az eredeti bűn következtében az ember hajlamos a bűnre. A legnagyobb baj az, amikor a bűnt megpróbálják erénynek beállítani, az erényt pedig bűnnek.”

Semjén elmondta, hogy a Fidesz és a KDNP pontosan tudja, hogy mi a bűn, és mi az erény: ez a legnagyobb különbség a jobboldal és a baloldal között szerinte.

A Telex újságírója megkérdezte, hogy mi lesz ezek után az Alaptörvénnyel, hogyan illik bele az „apa férfi, az anya nő” kitétel. Semjén azt válaszolta: ön összekeveri a felszíni történéseket a metafizikai és természetrendi mélységekkel.

Szájer József botrányáról elmondta, hogy az nem érinti a társadalmat és az alkotmányossági rétegeket. A genderpropaganda szerinte ellentétes a természet rendjével, ezért megengedhetetlen, hogy az óvodában a fiúkat lánynak akarják nevelni, a lányokat pedig fiúnak.

Erős idegzetűeknek itt az egész videó:

(Telex nyomán)

Valódi Hírek