Varga Zoltán a Fidesznek: Maguk a három K kormánya — közpénz, kokain, k*rvák (+videó)

A politikus egy ereszcsatornát is vitt a Parlamentbe a kormánypárti képviselőknek.

„Önök nem keresztények, nem antikommunisták, nem Soros-ellenesek és még csak nem is nemzetiek.” — kezdte szenvedélyes hangú felszólalását a Parlamentben hétfőn Varga Zoltán, a DK politikusa.

A képviselő szerint a kormánypárt nem csak a tízparancsolatot, de a Bibliát is benézte: ez az elmúlt hetek történéseiből világosan kiderült. A kormány a keresztény erkölcsre és a konzervatív értékekre hivatkozva teszi tönkre a hazát, mondta Varga.

„A brüsszeli fideszes gyakorlat szerint az apa, ha a család éppen nincsen ott, vagy elaludt, akkor nyugodtan menekülhet ereszcsatornákon a hatóságok elől, nagy puttony kábítószerrel a drogos, csoportos, illegális sze×orgiáiról.” — tette hozzá.

Többször kiderült már, folytatta, hogy a kormánypártról kiderül: közük sincs a keresztény erkölcshöz. A képviselő felveti, hogy bár a Fidesz antikommunistának vallja magát, köreik mégis tele vannak volt KISZ-titkárokkal, az ügynökakták nyilvánosságra hozását pedig tucatszor is leszavazta a kormánypárt.

A drogokat látszólag elítélik, teszi hozzá Varga.

„Ember, hát ne mondjon már ilyet! Nem a maguk legfontosabb vezetőjét kapták el a belga hatóságok egy hátizsáknyi droggal?”

Bár a Fidesz azt mondja, hogy a család az első, csak azt felejti el hozzátenni, hogy „hogy szoktak orgiázni meg k*rvázni járni, ha a család éppen nincsen ott”.

Az „Isten, haza, család” helyett a Fidesz a három K kormánya, mondta a képviselő: „közpénz, kokain, k*rvák — ez a maguk valósága!”.

Beszéde végén Varga Zoltán egy ereszcsatorna-darabot húzott elő asztala alól.

A teljes videót itt tudod megnézni:

 

Valódi Hírek