Jön a bosszú: Ellenzéki sz€xbotrányokkal vág vissza Szájerért a Fidesz

Megpróbálnak mindenkit lerántani a sárba.

A hvg-nek adott interjút Krekó Péter politikai elemző a Szájer-botrány várható utóhatásairól.

Az elemző szerint a jövőben a Fideszben és a fideszes médiában központi utasítás lesz arra, hogy hasonló sztorikat kell keresni az ellenzék környékén, hogy másokat is lerántsanak a sárba, ezzel elkenve a saját érintettségüket.

Krekó Péter arra számít, hogy hazai ellenzéki politikusokról, kormánykritikus szereplőkről, de európai politikusról is magánéleti botrányokat fog keresni a fideszes propagandagépezet.

Krekó úgy fogalmazott:

„Ha a Fidesz kátyúba kerül, szinte sosem tolat vissza, gázt ad. Annak érdekében, hogy a Fidesz helyreállítsa a megtépázott imázsát, szerintem ezek az üzentek sokkal hangosabban jelennek meg a jövőben.

Arra is számítok, hogy a magyar politikában az eddiginél több összeesküvéselmélet fog keringeni, már most is látjuk a jelét annak, hogy Brüsszel még inkább a magyar érdekek elleni szövetkezés szimbóluma lesz, ez pedig még konfrontatívabb irányba tolhatja a kormány EU-politikáját.

Harmadrészt biztosak lehetünk abban is, hogy ahogy a Borkai- után volt Gréczy-ügy, a kormánypárti média a következő időszakban mindent megtesz azért, hogy

az ellenzéki politikusok és kormánykritikus szereplők magánéletére vonatkozó híreket tárjon a nyilvánosság elé,

de valószínűleg az európai politikusokról is sok ilyen történetet olvashatunk majd, hogy mutassák, a többi politikai erő itthon és Európában még sokkal bűnösebb.

Nagyjából biztos vagyok abban, hogy központi utasítás is lesz arra, hogy az ilyen sztorikat keresni kell, annak utána kell menni: másokat is le kell rántani a sárba.”

(hvg360)

Valódi Hírek