Gábor György: Szájer zsigerből hazudott, és vele hazudott a kormány

Szerinte Orbánnak tudnia kellett az igazat.

Szájer József kedden kirobbant brüsszeli drogos orgiabotrányában nem a drog, nem a szexuális orientáció vagy az az orgia a legnagyobb vétek, amelyen 25 fő, többségében férfi vett részt, hanem az, hogy mindezt épp annak a hatalomnak a tagja követte el, amely nemrég alaptörvénybe foglalta, hogy az apa nő, az anya férfi – vélekedett a Hírklikknek adott interjújában Gábor György vallásfilozófus.

„Az tudniillik, hogy ezek az emberek valóban azt hiszik, mi több, meggyőződésük, hogy azt tesznek, amit csak akarnak. Ők felette állnak mindenen: törvényeken, szabályokon, elvárásokon, jó ízlésen, rájuk egészen más előírások vonatkoznak, mint a közönséges halandókra” – mondta Gábor.

Szerinte az, hogy Szájer vasárnap lemondott az európai parlamenti mandátumáról arra is utalhat, hogy bízott a „hazai reflexeiben” és abban, hogy a történtek nem kerülnek a magyar nyilvánosság elé. Az viszont – mint mondta -egyértelműen kiderült, hogy Szájer a lemondásával kapcsolatos közleményében

„zsigerből, azonnal hazudott. Mert ehhez is hozzászoktatta az ő pártja és vezére”.

„És persze vele együtt hazudott a kormány, a baráti sajtó, hiszen egy pillanatra se gondoljuk, hogy Orbánnak is a fáradtságáról hadovált.

Orbánnak tudnia kellett az igazat”

– jelentette ki a vallásfilozófus, aki szerint Szájer „groteszk lebukása” a Fidesz elmúlt 10 évének „egy történetbe sűrített leképződése”.

Gábor György beszélt arról is, hogy a történtek milyen hatással lehetnek Szájer alkotmánybíró feleségére, Handó Tündére. Válaszában példaként hozta azt, hogy római tartózkodása során a liberális újságlapokban rendszeresen olvasott olyan főpapokról, akiket melegbárokban fotóztak, majd buktattak le. Gábor szerint ezekben az esetekben sem a szexuális orientációval volt a baj, hanem azzal, hogy a melegbáros kiruccanásikkal a főpapok zsarolhatóvá tették magukat.

„A legfontosabb nemzetbiztonsági tényezők közé tartozik, hogy az ország vezető tisztviselői vagy külföldön dolgozó alkalmazottai ne lehessenek zsarolhatók. Nem tudom, hogy voltak-e előzményei Szájer viselt dolgainak, de ha igen, s ha csak egy ember is tudhatott erről, akkor zsarolhatóvá tehette magát. (…) És ez akár rajta keresztül vonatkozhatott a feleségére, Handó Tündére is” – magyarázta Gábor.

Hozzátette: az valószínűleg soha nem fog kiderülni, hogy voltak-e ilyen próbálkozások, de ha Szájer zsarolhatóvá, „kézi vezérléssel irányíthatóvá” tette magát, akkor „semmi okom sincs azt feltételezni, hogy a nagy titkok tudói és birtokosai ne éltek volna és ne éltek volna vissza ezzel a kínálkozó lehetőséggel”.

(Hírklikk nyomán)

Valódi Hírek