Durva: Kőkemény agitprop videókban terjesztik a kormány igéjét a Fidesz emberei a Facebook-on (+videók)

Nyílt propaganda zenei aláfestéssel.

Szerdán hirtelen három, profin elkészített videó is felkerült a kormány legkedvesebb embereinek Facebook-oldalaira. Németh Szilárd, Kocsis Máté és Rákay Philip mondják meg a követőiknek a kamerába nézve, hogy mit kell gondolni.

Németh Szilárd rezsiminiszter a határkerítéshez látogatott, videója rögtön ezekkel a szavakkal kezdődik: „A párizsi, nizzai és bécsi merényletek beigazolták, hogy a migráció elleni küzdelem egyetlen hatásos eszköze, hogyha megvédjük Európa külső határait.” – és úgy záródik:

„Magyarország 90%-ban járul hozzá, hogy megakadályozzuk a migránsok Magyarországra és Európába történő belépését.”

A videó alatt drámai zene, és idilli képek a kerítésről, illetve távolba révedő katonákról, gyönyörű, stilizált snittekben.

Mutatjuk:

Kocsis Máté jóval szerényebb körülmények között volt kénytelen haknizni egyet a migránsokkal, de legalább viszonylag szépen be volt világítva. Mivel az ő performanszát nem lehetett vágóképekkel feldúsítani, így rövid volt és tömör:

„Szomorú, hogy ma Brüsszel szerint csak azokban az országokban van jogállam, ahová beengedik a bevándorlókat.” – és pár mondattal később hozzáteszi: „Azt akarják ránk kényszeríteni, hogy mi is fogadjunk be migránsokat.”

Érdemes megtekinteni:

Rákay Philip, a Fidesz állandó tanácsadója már eggyel jobban kitett magáért, bár Németh Szilárd háborús drámáját ő sem tudta felülmúlni. Ő más oldalról közelítette meg a kormánypropaganda kérdését: inkább Soros által felbérelt provokátorokról beszél.

„Nem furcsa, hogy Magyarországon is ugyanarra a receptre készülnek a kormányellenes tüntetések mint Lengyelországban, Hong Kongban vagy épp az Egyesült Államokban? Véletlen volna mindez?

Kik állnak a tüntetések hátterében?” -teszi fel a csöppet sem költői kérdést, mivel azt később meg is válaszolja.

„A baloldali, globális forradalomipar a neomarxista Saul Alinsky jól bevált receptjei alapján dübörög: megszerezni a hatalmat, mindenáron.” – alatta bejátszások autóborogatásról, gyújtogatásról, aztán behozza a szerb vonalat, hogy kellőképpen alátámassza mondandóját (=Soros).

Érdemes megnézni, egy egész, összeesküvés-elméletekkel teli alterverzumot épít:

A három videóban az a közös, hogy leplezetlenül tolják az arcunkba a kormány propagandáját, továbbá mind a három a szerdai nap folyamán került fel a youtube-ra. Kíváncsian várjuk a többiek produkcióit.

 

Valódi Hírek