Helikopter Péter felszólította Amerika leendő elnökét, hogy tisztázza magát

Nem lennénk most Joe Biden helyében.

Szijjártó Péter videóüzenetet küldött Joe Bidennek, a november 3-ai amerikai elnökválasztás győzelemre álló jelöltjének, amelyben felszólította Bident, hogy válaszolja meg a „korrupciógyanús” ügyeivel kapcsolatos kérdéseket.

A luxusjacht-imádó, ebédelni is helikopterrel járó magyar „külügyminiszter” arra reagált, hogy Biden egy beszédében Donald Trump külpolitikáját kritizálva Magyarországot is az önkényuralmi rendszerek közé sorolta.

Biden pontosan azt mondta:

„Most egy olyan helyzetben találjuk magunkat, amelyben az elnökünk hatszor beszélt Vlagyimir Putyinnal, de egyetlen rossz szava nem volt hozzá. A NATO-t a szétesés veszélye fenyegeti, mert a tagjai nem biztosak benne, hogy számíthatnak ránk.

És látjuk mi minden történt Belarusztól kezdve, Lengyelországon át Magyarországig, hogy az önkényuralmi rendszerek tündökölnek újra a világban, a mi elnökünk pedig keblére öleli ezeket a gazembereket. Alegjobb barátok lettek Észak-Korea vezetőjével, akivel szerelmes leveleket váltanak.”

Szijjártó szerint Biden vádjai igaztalanok és méltatlanok.

Szijjártó szerint ezért jó lenne, ha az amerikai elnökjelölt megválaszolná, milyen szerepet játszott a fia az ukrajnai energetikai szektor korrupciógyanús ügyeiben, amikor igazgatója volt egy ottani energetikai cégnek.

Videó:


.

Valódi Hírek