Két hete koronavírusban szenved az Index távozó újságírója – Súlyos üzenetet küldött a Gödény-hívőknek

Jobbulást kívánunk!

Haász János, az Index távozó újságírója két hete Covid-fertőzésben szenved, csütörtökön a Facebook-oldalán osztotta meg tapasztalatait a koronavírusról.

Szövegét változtatás nélkül adjuk közre:

Mostanában elég sok frissen kiokosodott virológus, infektológus és maszkszakértő osztja meg esszéisztikus bölcsességeit például arról, hogy ugyan már, miféle covid, bezzeg az influenza!

Hadd mondjak annyit, hogy sokszor voltam már influenzás (tudom, védőoltást is lehetne kérni ellene, shame), de sosem kerültem tőle kórházba, oxigénmaszkra, sosem tartott több mint két hétig, sosem fogytam tőle 7 kilót (eddig).

Drága vírusszakértővé lett honfitársaim itt, e lángoktól ölelt kisben: higgyétek el, a covid tényleg sokkal-sokkal-sokkal szarabb, veszélyesebb, ártalmasabb, mint az influenza.

És ha bárki eltöltene egy napot egy ilyen osztályon, mondjuk olyan védőruhában, amit szegény orvosok és ápolók hordanak 12 órás műszakokban, vagy találkozna egy lélegeztetőgépről nemrég levett, intenzívről frissen kikerült beteggel – azt hiszem, ötször újragondolná, mielőtt a bölcsességeivel hülyíteni kezdi az embereket.

Még akkor is, ha Gődény áldoktor vagy Lenkei üzletember úr befolyása alatt áll.

Csók mindenkinek.

mostanában elég sok frissen kiokosodott virológus, infektológus és maszkszakértő osztja meg esszéisztikus bölcsességeit…

Közzétette: János Haász – 2020. szeptember 24., csütörtök

.

Valódi Hírek