A DK bocsánatkérést vár Orbántól a most leleplezett hazugsága miatt

Az embereket lebeszélték a külföldi nyaralásról, valaki azonban megint felsőbbrendűnek képzelte magát.

Közleményben reagált a DK arra, hogy „a több Balatonról és kevesebb Adriáról” prédikáló miniszterelnököt Horvátországban, az Adrián csípték el fotósok.

Az ellenzéki párt azt írja:

Orbán Viktor ismét bemutatta, hogy milyen az, ha egy miniszterelnök felsőbbrendűnek érzi magát országa polgáraihoz képest.

Miután a magyar miniszterelnök arról beszélt, hogy a legnagyobb veszélyt a vírus külföldről való behurcolása jelenti, majd azt mondta, hogy ezért inkább minden magyarnak belföldön kellene nyaralnia

“több Balaton, kevesebb Adria” címszóval,

sőt előre belengette, hogy szeptembertől senki ne is szervezzen a déli országokba nyaralást, mert szigorú korlátozások lesznek, ő a friss horvát sajtóhírek szerint azért még gyorsan kibérelt egy vitorlást az Adrián.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy Orbán Viktor felsőbbrendűnek gondolja magát a magyaroknál, és pont az ellenkezőjét csinálja annak, amit az emberektől kért.

A DK szerint Orbán Viktornak bocsánatot kell kérnie az emberektől, elsőként azoktól, akik felelősségtudatosan elhalasztották az idei külföldi nyaralásukat, ellentétben a felelőtlen, cinikus, magát mindenkinél fontosabbnak gondoló miniszterelenöknél

– írja közleményében az ellenzéki párt.

(dkp.hu)

Valódi Hírek