Az Index-hullarabló pofátlan üzenetet küldött az őt kritizálóknak

Ilyen minőségű emberekre cserélik Dezső Andrásékat…

Beszámoltunk róla, hogy egyre több név szivárog ki azon moral insanity-k közül, akik úgy döntöttek, hogy jó pénzért elfoglalják a lelkiismereti okokból távozni kényszerült indexesek székeit és asztalait az óbudai irodaházban.

Kiderült, hogy a szeptembertől az Orbán-rajongó Szombathy Pál főszerkesztése alatt működő portálhoz igazol:

  • Balogh Ákos Gergely, a budapesti Fidelitas korábbi alelnöke, az orbanviktor.hu honlap 2010-2014 közötti üzemeletetője

    Balogh Ákos Gergely, Index-hullarabló (balra)

  • Hercsel Adél, a Mandiner korábbi szerzője, aki pár éve egy fiatal lányokat prostituáló magyarországi stricioldal tulajdonosával készített rekláminterjút, néhány napja pedig Erdős Virág költő-íróval szemben követett el elképesztő szakmai etikátlanságot. (Erről bővebben >>ITT ÍRTUNK<<.) Hercsel egy távozó indexes közlése szerint már korábban is szeretett volna a portálnál dolgozni, de akkor nem felelt meg a követelményeknek.

    Hercsel Adél, Index-hullarabló

  • illetve Szalai Szabolcs, az LMP ifjúsági szervezetének korábbi elnökségi tagja, aki az LMP pártalapítványa által finanszírozott LMP-propagandaoldal, a jovotv.hu munkatársa is volt.

    Szalai Szabolcs, Index-hullarabló

Mint arra az Érkező indexesek nevű oldal felhívta a figyelmet: Szalai ahelyett, hogy meghúzta volna magát az erkölcsileg védhetetlen húzása után, inkább egy bicskanyitogató üzenetet küldött az őt bírálóknak.

Szalai a Facebookján azt írta (a központozási hibákat érintetlenül hagytuk):

„Az elmúlt években ha valamit igazán megtanultam az az volt, hogy mindegy, hogy a közönséged összeköpköd vagy összecsókol, a végén úgyis nyálas leszel.”

screenshot: Érkező fideszesek / Facebook

Magyarul: nem ő a hibás, aki az emberi-szakmai szolidaritás minimális jelét is nélkülöző lépésével bejelentkezett a távozni kényszerült kollégák még ki sem hűlt helyére, hanem azok, akik úgymond „összeköpködik” őt (értsd: kritizálni merik az etikátlan húzását).

NYF-kommentár: Egy igazi gerinctelen szarjankó vagy, Szalai!

Valódi Hírek