Volt Fidelitas-aktivista lesz az Index főszerkesztő-helyettese

Alakul a fideszesített portál.

Az Index.hu néven megjelenő portál főszerkesztő-helyettese lesz a jövőben Balogh Ákos Gergely – értesült a Média1.hu médiapiaci szaklap, akiknek Balogh megerősítette az információt.

Balogh korábban a Fidelitas lapjaként indult Utolsó Figyelmeztetés (Ufi), majd az abból kinőtt Reakció, illetve a Mandiner főszerkesztője volt, de 2010 és 2014 között az ő vállalkozása működtette az orbanviktor.hu oldalt is.

Balogh Ákos Gergely

Balogh azt mondta: arról, hogy pontosan mely területek tartoznak majd hozzá, csak később ad majd tájékoztatást, ha már munkába állt.

A Média1 úgy értesült, az elmúlt napokban Balogh már a Corvinuson keresett maga alá munkatársakat.

Amit arról a héten beszámoltunk: a fideszesített Index főszerkesztője az Orbán-rajongó Szombathy Pál lesz, és újságíróként a laphoz igazol

  • Szalai Szabolcs, az LMP ifjúsági szervezetének korábbi elnökségi tagja, az LMP pártalapítványa által finanszírozott LMP-propagandaoldal, a jovotv.hu korábbi dolgozója
  • valamint Hercsel Adél korábbi Mandiner-szerző, aki pár éve emberi jogi körökben azzal verte ki a biztosítékot, hogy egy fiatal lányokat prostituáló magyarországi stricioldal tulajdonosával készített promóciós interjút.

Az egyik távozó indexes újságíró szerint Hercsel már korábban is szeretett volna az Indexnél dolgozni, de akkor nem felelt meg az elvárásoknak.

Valódi Hírek