Balesetet szenvedett Benkő Tibor honvédelmi miniszter az M7-es autópályán

Emiatt zárták le az autópályát.

Balesetet szenvedett Benkő Tibor honvédelmi miniszter szolgálati autója hétfő reggel az M7-es autópályán – közölte a minisztérium sajtóosztálya.

Hivatalosan annyit közöltek, hogy „a honvédelmi miniszter autója is érintett volt a reggeli órákban az M7-es autópályán, tisztázatlan körülmények között történt balesetnek. A minisztérium autójában utazók – köztük Benkő Tibor honvédelmi miniszter – nem sérültek meg.”

A miniszter mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A rendőrség ma reggel számolt be közleményben a balesetről, akkor még nem volt tudható, hogy a honvédelmi miniszter az érintett.

Csak annyit közöltek: reggel nyolc óra után az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalának 98. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – három gépjármű ütközött össze, egy személy súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták.

Sajtóinformációk szerint a minisztériumi autó sofőrje vétlen volt a balesetben: először egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze, majd utóbbi csapódott neki a miniszter autójának.

Valódi Hírek