Pánik: A zombi-Indexnél máris elkezdtek új dolgozókat toborozni

Kérdés, hogy sikerül-e.

Miután Dull Szabolcs főszerkesztő kirúgása után pénteken az eredeti Index stábja egységesen benyújtotta a felmondását és felállt, a tulajdonosok szombaton elkezdték egy új szerkesztőség verbuválását.

A Média1.hu médiapiaci szakportál több forrásból megerősített értesülései szerint máris érkeztek konkrét megkeresések egyes újságírók, szerkesztők felé, hogy érdekelné-e őket valamilyen pozíció a lapnál.

Azt még nem tudni, hogy a tulajdonosok a mostanival azonos létszámmal szeretnék-e tovább működtetni az oldalt, illetve változik-e a rovatstruktúra, de az biztos, hogy a portál további működésének fenntartása érdekében nagy erőkkel elkezdődött egy új szerkesztőségi stáb toborzása.

Az Index jelenleg csökkentett üzemmódban működik. Az oldal tartalmát főleg az állami Magyar Távirati Iroda (MTI) híreivel töltik fel, illetve még a régi stáb által korábban elkészített anyagokat élesítenek.

Mint arról beszámoltunk, a távozó újságírók új oldalt indítottak a Facebookon, ahol deklarálták: szeretnének együtt maradni és valamilyen formában megőrizni az eredeti Index szellemiségét.

Kacsolódó cikkeink:

Már többen követik a kilépett indexesek új oldalát, mint a legtöbb fideszes propagandaoldalt

.

Baranyi Krisztina bojkottot hirdetett az Index.hu-val szemben – Nyilatkozni sem hajlandó nekik

.

 

Valódi Hírek