A súlyosan bántalmazott nőnek kell bíróságra mennie becsületsértés miatt

Még neki kell magyarázkodnia.

A volt barátja által durván bántalmazott hatgyermekes édesanya, Orosz Bernadettnek bíróság előtt kell felelnie becsületsértésért.

A nő arca az ökölcsapásoktól gyakorlatilag felismerhetetlenné vált. Támadója, aki egykor katona volt, a történtek ellenére mégis úgy gondolja:

5 millió forint jár neki,

amiért ország-világ megtudta, hogy ki ő és mit tett volt szerelmével – írta meg a Blikk.

A bántalmazó férfi büntetőügyét még nem tárgyalják.

Orosz Bernadett tavaly egy bujáki panzióba, osztálytalálkozóra kísérte el akkori kedvesét, K. I.-t. A pár jól érezte magát, ám estefelé Bernadett felment a szobájukba. K. ezt nehezményezte, ezért utánament, és féltékenységi rohamában ott ütötte a nőt, ahol érte. Bernadett segélykiáltásait végül meghallották az osztálytársak, akik leszedték K.-t az áldozatáról.

A családanya ezután a rendőrségre ment feljelentést tenni. Később a férfit is meghallgatták, letartóztatását azonban nem kezdeményezték. Végül hosszas küzdelem után Orosz Bernadett elérte: legalább távoltartási végzést adjanak ki a férfi ellen. A nyomozás azóta is folyamatban van, vádemelés még nem történt az ügyben.

A nő a lapnak azt mondta:

Augusztus 26-án kell számot adnom arról, hogy miért tettem ki a fényképeket és hozzá a történetemet a közösségi oldalamra. Bevallom, ma sem tennék másképpen, hiszen meggyőződésem, a nyilvánosság ereje védett meg a következő veréstől. Természetesen állok elébe a pernek, én minden kérdésre őszintén tudok válaszolni. Ha csak egy nő életét megmentette a posztom, megérte

A Blikk kereste K. I. ügyvédjét, aki elmondta, hogy még az is kérdéses, hogy pontosan mi történt a panzióban, hiszen védence tagadja, hogy a fényképeken látható mértékben bántalmazta volt kedvesét.

(Kiemelt kép: Pozsonyi Zita/Blikk)

Valódi Hírek