Majka begurult és elküldte „a büdös pi**ába” Lovasi Andrást

Nemes egyszerűséggel.

A két zenész konfliktusa májusig nyúlik vissza, amikor Majka „gusztustalannak és szánalmasnak” nevezte, hogy rengeteg jól fizetett magyar celeb, zenész, előadóművész kért és kapott 160 ezer forintos gyorssegélyt a koronavírusra hivatkozva.

Ez sokaknak nem tetszett, Lovasi András pedig „házmestertempónak” minősítette, hogy Majka szerinte „mások pénztárcájában kutakodik”.

Ezután Majka a 24.hu-nak úgy reagált: jól gondolja Lovasi, hogy

„a kollégáim zsebében turkálok, mert ott turkálok. Csak van, akinek nem fér bele a zsebébe a kezem a sok pályázaton szerzett pénztől”.

Most a legtöbb zenész azon van kiakadva, hogy a kormány szigorítása miatt lehet, hogy augusztus 15. után sem koncertezhetnek.

A témában megszólalt Lovasi is, aki a Facebook-posztjában arra panaszkodik, hogy máshol sokkal jobban támogatják a bajba került zenészeket, majd egy váratlan fordulattal felhozza Majka nevét, amikor azt írja:

„Nálunk a segítség? Nyilvános ígérgetésen kívül majdnem a semmi (bocs, a teljesen agyalágyult PIM-es zenei pályázatokat nem számítom annak, és egy- vagy kétszázmillió szétosztható pénz egy kb. 40 milliárdot bukó iparágnak amúgy is lepkefing), aztán még Majka és a sajtó hathatós segítségével azt a pár száz zenészt is megalázták, akik a saját szakmai szervezeteiktől segítséget mertek igénybe venni”.

Lovasi posztja alatt a kommentelők között megjelent Majka is, aki eléggé kiborult ezen.

Ezt válaszolta:

„És még ebbe is bele tudtál keverni engem…. Úgy hogy válaszra sem méltattál az akkori posztod alatt, pedig azt hiszem intelligensen reagáltam, és felhívtam a figyelmed arra, hogy kiforgatták a mondanivalóm lényegét. Most kevésbé intelligensen fogalmazok :Elmész te a BÜDÖS P***ÁBA!!! Szervusz András”

– írja Majka.

A kommentre Lovasi is reagált, válaszában azt kérdezi Majkától, hogy ideges-e, és hozzáteszi,

„lehet hogy mégis pályáznod kellett volna, mint Győzikének?”

Majka válasza:

„örülök ,hogy előjöttél a barlangból. Ennél azért egy fokkal értelmesebbnek tüntél, mikor Kispált hallgattam:) De mindegy is… Tsokollak “Mr.Entellektüel”.

A teljes kommentfolyamot >>IDE KATTINTVA<< tudod elolvasni.

Valódi Hírek