Betelt a pohár: Majka irgalmatlanul kiakadt Orbánékra (+videó)

Szerinte nagyon csúnyán kettős mércét használ a kormány.

Facebook-oldalán közzétett videóban akadt ki Majka a koronavírussal kapcsolatos, újabb kormányzati szigorítások hallatán.

Mint ismert: Gulyás Gergely a múlt heti Kormányinfón elmondta: esélyes, hogy az e hét szerdán ülésező operatív törzs a jelenleginél szigorúbb intézkedéseket fog hozni, Palkovics László pedig egy tegnapi interjúban arról beszélt: könnyen lehet, hogy augusztus 15 után sem engedélyezik az 500 főnél nagyobb rendezvényeket, sőt akár olyanokat is megtilthatnak, amelyeket korábban újból engedélyeztek.

Majka a legújabb videójában elmondta: a vírusról és a járványhelyzetől mindig is azt gondolta, hogy nagyon komoly dolog és elsőként vonult karanténba.

Mindezek mellett azt gondolja, a kormány

kettős mércét alkalmaz,

mert míg egy meccsre beengednek 22 ezer embert, vagy egy rallyra közel 20 ezret, addig például az ő koncertjük, ami a Budapest Parkban lesz, és már eleve májusban kellett volna megtartaniuk, veszélyben van.

„Az viszont, hogy a könnyűzenei iparág ilyen mértékben van megszívatva, tényleg megér egy misét.

Semmi bajom nem lenne ezzel az egésszel akkor, hogyha mondjuk a német elv szerint azt mondanák a nagyfejek, hogy nem szabad csinálni semmit és akkor valójában tényleg nem szabad csinálni semmit.

Azonban ebben az országban tökéletesen működik az a kettős mérce, amit az elmúlt hetekben meg hónapokban láthattunk: van, akinek szabad tömegrendezvényt szervezni, van, akinek meg nem. És ez felháborító szerintem!”

– fogalmazott Majka.

A videót itt tudod megnézni:


.

Kapcsolódó cikkünk:

Kifakadt Pásztor Anna: Koncertet nem lehet tartani, de futballmérkőzést igen?!

.

(via 24.hu)

Valódi Hírek