Hadházy Ákos folyamatosan gyűjti a nemzeti manipulációs kérdőíveket, végre kiderülhet, hogy a magyaroknak elegük van a Fideszből

„El fogjuk érni, amit szerettünk volna” – írta közösségi oldalán.

Köszönet illet mindenkit, aki segít nekünk vagy akár csak beküld egy-két nemzeti manipulációs ívet” – írta a Facebookon Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

Szerencsére nagyon szépen haladunk, el fogjuk érni, amit szerettünk volna: hogy emberek tömegei mondhassák el, elegük van a kormánypropagandából és az agymosásból!” – írta.

Hadházy célja az, hogy a nemzeti konzultáció manipulatív kérdéseit tartalmazó kérdőíveket ne a kormánynak küldjék vissza az emberek, hanem neki, így nyilvánosságra tudja hozni, hogy mennyire elegük van az embereknek a Fidesz kormányzásából.

Hadházy pénteken Budapesten gyűjti az íveket. Az eredményekről szólva úgy nyilatkozott:

Miközben a postafiókot minden reggel degeszre tömik, a budapesti utcákon is jelen vagyunk és örömmel mondhatom: eddig nagy siker a nemzeti manipulációs ívek begyűjtése. Ezek a képek tegnap készültek az Örs vezér terén, ahol az egyik leglelkesebb csapat dolgozik – mint látható, elég jó eredménnyel! Hatalmas köszönet nekik és természetesen mindenkinek, aki elhozta nekünk a hazug papírokat!

Valódi Hírek