Gyurcsányék fityiszt mutatnak a rendőrségnek: Minden DK-s ugyanazt a szöveget teszi ma közzé

Így tiltakoznak ellene, hogy elhurcoltak egy 64 éves bácsit a véleménye miatt.

Gyurcsány Ferenc, valamint a Demokratikus Koalíció politikusai, tagjai és szimpatizánsai ma egységesen a következő szöveget teszik közzé saját Facebook-oldalukon:

“Orbán Viktor magyarok ezreit sodorta veszélybe a kórházkiürítésekkel, és magyarok százezreit hagyta cserben azzal, hogy Mészáros Lőrincre költötte a közpénzt válságkezelés helyett.

(Másold az üzenőfaladra te is ezt a szöveget, tegyük nevetségessé együtt az Orbán-rendszert, ahol egy poszt miatt elvihetnek bárkit a rendőrök!)”

A legnagyobb ellenzéki párt arra kér mindenkit, hogy csatlakozzon a kezdeményezésükhöz és így tiltakozzanak az ellen, hogy Orbán Magyarországán ma embereket visznek el a véleményük közzététele miatt.

„Mutassuk meg, hogy ha be akarják fogni a szánkat, akkor mi, európai magyarok csak még többen és még hangosabbak leszünk. Tegyük próbára minél többen a véleményrendőrség kapacitását, mi nem félünk, jöhet a bilincs!”

– áll a DK közleményében.

Orbán Viktor magyarok ezreit sodorta veszélybe a kórházkiürítésekkel, és magyarok százezreit hagyta cserben azzal, hogy…

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2020. május 13., szerda

.

(dkp.hu / Facebook)

Valódi Hírek