L. Simon László tagadja, hogy részeg lett volna a Parlament esti ülésen

Egy független képviselő kért alkoholszondát a látványosan jókedvű, hangoskodó fideszesekre.

Beszámoltunk róla, hogy Bencsik János ex-jobbikos, jelenleg független képviselő egy ügyrendi felszólalásában alkoholszondát kért a Fidesz padsoraiban ülő, látványosan jókedvű, hangoskodó képviselőkre.

A parlamentben kedden este zajlott a vitája annak a törvényjavaslatnak, ami megszüntetné a kulturális szférában dolgozók közalkalmazotti státuszát, itt történt a botrányos eset.

Bencsik János nem nevesítette, hogy kikre gondolt, a keddi ülésen résztvevő L. Simon László azonban magára vette a dolgot, és a közösségi oldalán jelentetett meg egy magyarázkodó posztot, amelyben visszautasítja, hogy ittas lett volna.

L. Simon azt írja:

„A kormánypárti képviselőtársaim nevében is visszautasítjuk azokat az alantas vádakat, amiket Bencsik János közleményében megfogalmazott.

Jobb volna, ha Bencsik János hatásvadász nyilatkozatok kiadása helyett a színvonalas munkájával akarna kitűnni, s ha a saját, illetve a szövetségesei háza táján söprögetne.”

A fideszes politikus hozzáteszi:

„Jóval éjfél után mentem haza vidékre az autópályán az autómmal a családomhoz, s ugyanezt tudom elmondani több más fideszes és kereszténydemokrata képviselőtársamról.”

Furcsa, egyúttal felháborító nyilatkozatot adott ki a volt jobbikos országgyűlési képviselő, Bencsik János. Állítása…

Közzétette: L. Simon László – 2020. április 22., szerda

.

Kapcsolódó cikkünk:

Alkoholszondát kért egy képviselő az esti ülésen röhögcsélő fideszesekre (+videó)

.

Valódi Hírek