Momentum: A NER-cégek is fizessenek be a védekezési alapba!

Várják Mészáros, Garancsi és Tiborcz felajánlásait, valamint a propaganda és az atlétikai stadion költségeinek átcsoportosítását.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke felszólította „Orbán Viktor kegyeltjeit”, hogy a pártok mellett ők is segítsenek a járvány elleni védekezésben és fizessenek be ők is a védekezési alapba.

Mint Fekete-Győr írja: érdeklődéssel figyelte, ahogyan a Fidesz kifizeti a járvány leple alatt az övéit: 20 milliárd közpénz Mészárosnak vízi élményparkra, 2 milliárd Tiborcznak kikötőfejlesztésre, Schmidt Máriának pedig budai luxus ingatlanok ingyen.

A kormány mai bejelentését, miszerint a pártok állami támogatásának 50%-a átcsoportosításra kerül a védekezi alapba, úgy kommentálta:

“Megértem, hogy a nemzeti szolidaritás jegyében a pártok állami támogatását is a járvány elleni védekezési alapba csatornázzuk – még akkor is, ha a mögöttes szándék sokkal inkább az ellenzéki pártok nehezebb helyzetbe hozása volt.

Az a nyomatékos kérésünk, hogy a megszorításokból bejövő források ez egyszer ne a fideszes oligarchákat gazdagítsák, hanem a megélhetési válságba kerülő polgártársainkat segítsék a bajban!”

  • Orbán Viktor kormánya ugyanilyen szolidaritást várjon el Rogán Antal propagandaminisztertől is, aki 150 milliárdot kapott propagandára!
  • Az atlétikai stadionra fordított 170 milliárd ugyancsak a védekezési alap részét képezze!
  • A nemzeti szolidaritás jegyében az elmúlt 10 év legnagyobb haszonélvezői, az Orbán-család, Mészáros Lőrinc, Garancsi István és társaik is hozzanak áldozatot a nemzetért.

– sorolta követeléseit a Momentum elnöke.

OLIGARCHÁK!A NEMZETI SZOLIDARITÁSBAN RÁTOK IS SZÁMÍTUNK!Érdeklődéssel figyeltem az elmúlt napokban, hogyan fizeti ki…

Közzétette: Fekete-Győr András – 2020. április 4., szombat

.

 

Valódi Hírek