Hétfő van, kilépett a Jobbikból egy újabb parlamenti képviselő (+videó)

Méghozzá a párt korábbi alelnöke.

Hétfőn délután a közösségi oldalán jelentette be Bana Tibor, a Jobbik parlamenti képviselője, korábbi alelnöke, hogy kilép a pártjából.

Bana (hasonlóan a napokban kilépett Bencsik Jánoshoz) nem adja vissza a parlamenti mandátumát, hanem függetlenként folytatja, és az egymillió forint fölötti fizetését még több mint 2 éven keresztül felveszi.

Bana Tibor a kilépést bejelentő videója mellé azt írta:

„Szerettem volna, ha a párt jobbközép, polgári és európai erőként működik, ehelyett nihilizmus, populizmus és belső leszámolás jött Jakab Péter és Gyöngyösi Márton vezetésével, ami számomra teljességgel vállalhatatlan.”

Videójában pedig szó szerint azt mondja:

„a Jobbikban jelenleg a tisztességtelenség és a becstelenség uralkodik. Jakab Péter az antiszemita botrányairól elhíresült, orosz- és törökbarát Gyöngyösi Mártonnal diktátorként vezeti a pártot. Mindenkit ellehetetlenít vagy eltávolít, aki nem ért vele egyet mindenben.”

Tovább a tisztesség útján!

Tovább a tisztesség útján!Mindig a mérsékelt vonalat képviseltem a Jobbikon belül. Szerettem volna, ha a párt jobbközép, polgári és európai erőként működik, ehelyett nihilizmus, populizmus és belső leszámolás jött Jakab Péter és Gyöngyösi Márton vezetésével, ami számomra teljességgel vállalhatatlan.A továbbiakban egyetlen Vas megyei ellenzéki, független országgyűlési képviselőként kívánok dolgozni a Vas megyeiekért, a remélt 2022-es győzelmet jelentő ellenzéki együttműködéshez pedig minden erőmmel igyekszem hozzájárulni. Munkára fel!Bana Tibor Vas megyei országgyűlési képviselő#szombathely #vasmegye #ellenzék #banatibor

Közzétette: Bana Tibor – 2020. március 2., hétfő

.

Valódi Hírek