Országos bojkott indult Norbi termékeire, miután durván sértegette az „elhízott” nőket és férjeiket a „fitneszguru”

Túl messzire ment a „polihisztor” botrányhős.

A férfiak és a nők méltóságát is súlyosan sértő megjegyzéseket tett legújabb videójában a rendőrből lett fitneszmilliárdos, Schobert Norbert.

„Norbi” szerint

„a nők a szülésnél cseszik el”,

mert felszednek 20-30 kilót, amit utána nem adnak le, a férfiak számára pedig kínszenvedés, „amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába”.

A fitneszguru egyúttal a férfiakat is megsértette: róluk lényegében azt állította, hogy csak a nők külsejére buknak, és nem érdeklik őket a belső értékek.

Schobert videója után a tiltakozásának adott hangot több civil aktivista, valamint a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű emberi jogi csoport is.

Mint írják:

„Norbi drága, azt vágod, hogy 2020 van, ugye? És hogy az ilyen dumáktól már nem csak a nőknek, és főleg nem csak magukban, szép csendben lesz hányingerük?”

Tiltakozásul felszólítottak a Norbi-termékek bojkottjára, valamint ajánlják a fitneszguru szponzorainak kérdőre vonását is.

Az emberi jogi csoport szerint Norbit

„nem érdekli, mennyien undorodnak tőle, ő minden kattintásnak örül, és boldogan kortyolja a tömegek bántalmazásából vásárolt abúzuskoktélt.

Nem baj, csinálok egy kis nézettséget én is, Norbi, ha már ilyen egyedülállóan büszke vagy arra, hogy kártékony vagy, és eladod a lelked, – már ha megvan még -, elfelejtve, hogy eredetileg a közegészségért küzdő jófiú volt az imidzs, amin meggazdagodtál.

Remélem, a benned élő kövér kisfiú jól van. Szívem szakad érte. Elárulom: a hirdetők egy idő után le fognak szokni rólad. Főleg, ha mondjuk emberek ezrei keresik meg őket.

Szóval emberek, ne csak a Norbert termékeit bojkottálja mindenki, úgysem abból él. Kommentben ér taggelni a hirdetőit és szponzorait, írni is lehet nekik, lássuk, tényleg kifizetődő-e a tahóság!”

Tiszta sor. Ma este folytatja, és nem érdekli, mennyien undorodnak tőle, ő minden kattintásnak örül, és boldogan…

Közzétette: Nem tehetsz róla, tehetsz ellene – 2020. január 20., hétfő

.

Valódi Hírek