Pánik a Fideszben: G. Fodor Gábor már attól fél, hogy bukni fognak 2022-ben

Komoly változásokat sürget a Fidesz-maffia főideológusa, hogy hatalmon maradhassanak.

Tegnap Lázár János figyelmeztette a saját pártját arra, hogy komoly változtatásokra van szükség, ha nem akarják elveszíteni a 2022-es választásokat (részletek erre), ma pedig G. Fodor Gábor emelte fel feddőn mutatóujját ugyanebben a témában.

Orbán főtanácsadója kedden az általa főszerkesztett 888.hu nevű propagandaportálon jelentette meg cikkét, amelyben azt írja:

„Felbomlani látszik a centrális politikai erőtér. Az önkormányzati választás legalábbis arról szólt, hogy az ellenfelek összeálltak, kíméletlenebbül fogalmazva: össze tudnak állni. A Fidesznek tehát abból kell kiindulnia, hogy ez meg fog ismétlődni 2022-ben is.”

A Századvég nevű közpénzzabáló elnöke figyelmeztet:

„Van ellenfél. Ettől elszokott a Fidesz, a rutin helyett át kell állnia egy olyan stratégiára, amely számol azzal, hogy tényleges ellenfél van, sőt, bármit is gondol az ellenfél képességeiről (mentális, társadalmi, politikai állapotáról), még ez az ellenzék is képes volt arra, hogy néhány helyen megverje a Fideszt.”

G. Fodor Gábor szerint hiába van ott a Fidesznek a migrációs tematika,

„az ellenfél sem ügyetlen azonban. A globális felmelegedés, a klímaválság, a zöldkérdés tekintetében lépéselőnyben vannak. A jobboldalnak vannak válaszai erre a tematikai kihívásra. Ezt artikulálni szintén az új év feladata lesz”

A Fidesz-maffia főideológusa szerint

„nemcsak, hogy új csataterek jelentek meg az elmúlt néhány évben, hanem arról van szó, hogy a döntő, meghatározó ütközetek új platformokon zajlanak. Ilyen meghatározó csatatér az online világa. Ez technológiai és egyben generációs kihívást is megfogalmaz a Fidesz számára. Ezen a csatatéren is győzni kell, ha a Fidesz végül nyerni akar”

G. Fodor felhívja a figyelmet arra is, hogy

„Vért kell frissíteni.

A hosszú kormányzás elégeti az energiákat, tíz év után még a legkreatívabb, „legszexibb” politikus is unalmassá tud válni.

Egész egyszerűen a vérfrissítés és a vonalak mozgatása elkerülhetetlen feladat azok számára, akik hosszú ideje vannak hatalmon.”

(via 888.hu)

 

Valódi Hírek