Az éjszaka közepén egy felpakolt teherautó indult az I. kerületi önkormányzattól a bukott fideszes polgármester házáig (+videó)

Videóra vették az egészet.

A Momentum I. kerületi önkormányzati képviselője, Gelencsér Ferenc készített videót róla, ahogy kedden késő éjjel, az I. kerületi Fidesz számára vereséget hozó választások után két nappal, egy irattartó dobozokkal megpakolt teherautó indult el az önkormányzat épületétől a bukott fideszes polgármester, Nagy Gábor Tamás házáig.

A momentumos politikus úgy fogalmaz:

„Anélkül, hogy bárkit is bármivel meggyanúsítanék, minimum érdekesnek találom a következőket:

  • Milyen jogon visznek el iratokat az önkormányzat épületéből?
  • Miért az éjszaka leple alatt?
  • Miért a leköszönő polgármester lakásához viszik őket?
  • Miért nem merik kipakolni őket amikor meglátják, hogy ott vagyok?
  • Hova távozott a teherautó az iratokkal megpakolva ezek után?

A kormánypártok több kerületben is megtámadták a választási eredményeket, hogy időt nyerjenek maguknak. Hogy mire használják ezt az időt? Kiderül a videóból.”

Az éjszaka leple alatt viszik ki az iratokat az I. kerületi önkormányzatból

Az alábbi videót 2019.10.16-án szerda este 11 után készítettem az I. kerület önkormányzatánál (Kapisztrán Tér), és a jelenleg inkumbens polgármester Nagy Gábor Tamás otthona előtt. (Táncsics Mihály utca)Anélkül, hogy bárkit is bármivel meggyanúsítanék, minimum érdekesnek találom a következőket: Milyen jogon visznek el iratokat az önkormányzat épületéből?Miért az éjszaka leple alatt?Miért a leköszönő polgármester lakásához viszik őket?Miért nem merik kipakolni őket amikor meglátják, hogy ott vagyok?Hova távozott a teherautó az iratokkal megpakolva ezek után? A kormánypártok több kerületben is megtámadták a választási eredményeket, hogy időt nyerjenek maguknak. Hogy mire használják ezt az időt? Kiderül a videóból.

Közzétette: Gelencsér Ferenc – Momentum – 2019. október 18., péntek

.

A 444.hu kérdésére Nagy Gábor Tamás leköszönő polgármester azt állította, hogy a dobozokban a hivatali ideje alatt az irodájában felhalmozott könyveket vitette el.

Anélkül, hogy bármilyen erre vonatkozó kérdés hangzott volna el, a fideszes politikus sietve hozzátette:

„Nem iratokat vittünk el.”

Nagy Gábor Tamás azt is állította: mindezt azért késő éjjel csinálták, mert nem akarták napközben hosszas parkolással feltartani a hivatal munkáját.

A lap beszélt a sofőrrel is, aki azonban a fideszes polgármestertől eltérő magyarázatot adott arra, miért fordult vissza a teherautó a polgármester házától, miután észrevették, hogy kamerázzák őket.

További részletek >>erre<<.

Valódi Hírek